• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Adana'da kan donduran olay! Şevval'i bıçaklayarak öldürüp 12. kattan atladı... 6 sayfalık intihar notu yazmış

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 67

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Adana'da kan donduran olay! Şevval'i bıçaklayarak öldürüp 12. kattan atladı... 6 sayfalık intihar notu yazmış başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Adana'da kan donduran olay! Şevval'i bıçaklayarak öldürüp 12. kattan atladı... 6 sayfalık intihar notu yazmış
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Anıl ATAR-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2025 13:03Adana’nın Çukurova ilçesinde evine çağırdığı sevgilisi Şevval Çiftçi’yi (23) bıçaklayarak öldürüp, 12’nci kattan kendini boşluğa bırakarak yaşamına son veren Engin Yüce’nin (31) 6 sayfalık intihar mektubunda, “Annem ve kardeşim benim üzerime oynuyor. Annem bana komplo kurdu. Delirmek üzereyim. Annemi de kendimi de öldürebilirim” yazdığı ortaya çıktı.
Haberin DevamıOlay, dün saat 20.00 sıralarında Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. 14 katlı apartmanın 12’nci katındaki dairede yaşayan Engin Yüce, evine çağırdığı sevgilisi Şevval Çiftçi’yi tartıştıktan sonra boyun, karın ve bacaklarından bıçakladı.6 SAYFALIK İNTİHAR NOTUÇiftçi kanlar içinde yere yığılırken, Yüce ise yemek masasında 6 sayfalık intihar notu yazdıktan sonra evin penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Engin Yüce’yi apartmanın otoparkında, Şevval Çiftçi’yi ise evde ölü buldu.İLGİLİ HABERSevgilisi Şevval’i katlettiHaberi görüntüleANNESİ GÖZYAŞI DÖKTÜOlay yerindeki incelemenin ardından Çiftçi ile Yüce’nin cansız bedenleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü. Şevval Çiftçi’nin acılı annesi Sibel ile babası Tayyar Çiftçi de Adli Tıp Kurumu’na gitti. Burada anne Çiftçi, “Gitti yavrum, gitti. Ben kuzuma, ciğerime yetişemedim. Hiç mi beni düşünmedin kuzum. ‘Yetiş’ dedin de ben mi duymadım. Ciğerim ne kadar can çekiştin kuzum. Kızımı getirin, çok özledim” diyerek, gözyaşı döktü.Haberin Devamı"ANNEMİ DE KENDİMİ DE ÖLDÜREBİLİRİM"Öte yandan, Engin Yüce’nin intihar mektubunda, “Annem ve kardeşim benim üzerime oynuyor. Annem bana komplo kurdu. Delirmek üzereyim. Annemi de kendimi de öldürebilirim” yazdığı ortaya çıktı.Çiftin otopsileri sürerken, Çiftçi’nin cenazesinin Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine götürüleceği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana#Kadın Cinayeti#Şevval Çiftçi

682c52ffc24c1fc2469fd6d3.jpg

682baac57e6a57f4c453c7c3.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt