• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Adana'da mağazada hırsızlık yaparken yakalandı! 'Boşuna gözaltına alındım'

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 65

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Adana'da mağazada hırsızlık yaparken yakalandı! 'Boşuna gözaltına alındım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 65 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Adana'da mağazada hırsızlık yaparken yakalandı! 'Boşuna gözaltına alındım'
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Adana'da kapı camını kaldırım taşıyla kırarak girdiği giyim mağazasından kıyafet çalarken yakalanan Özlem Demircioğlu (38), tutuklandı. Demircioğlu, adliyeye sevki sırasında gazetecilere, “Ben hırsızlık yapmadım. Boşuna gözaltına alındım. Orası benim amcamın dükkanı” dedi.
Haberin DevamıOlay, 2 Mayıs saat 09.30 sıralarında Seyhan ilçesi İbo Osman Caddesi’nde meydana geldi. Giyim mağazasının sahibi, sabah iş yerine geldiğinde kapı camının kaldırım taşıyla kırıldığını, içeride de cam kırıklarıyla yaralanan kadının kıyafet çaldığını gördü. Polisi arayan iş yeri sahibi, kadından dışarı çıkmasını istedi. Ancak kadın, olumsuz cevap verdi.İhbar üzerine gelen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye ekipleri, şüpheli Özlem Demircioğlu’ndan dışarı çıkmasını istedi. Tüm ikna çabalarına karşın çıkmayı reddeden Demircioğlu, yere yatarak polis ekiplerine direndi. Polisin yaka paça gözaltına aldığı şüphelinin, elindeki sigarayı bir an olsun bırakmayıp, içmeye devam ettiği görüldü. Polis merkezine götürülen şüphelinin, ‘hırsızlık’, ‘yağma’ ve ‘gasp’ gibi suçlardan 19 kaydının olduğu belirlendi. Tedavisinin ardından polis merkezine götürülen Demircioğlu, ifadesinde, hırsızlık yapmadığını öne sürdü.Haberin DevamıSağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi’ne getirilen Demircioğlu, kendini görüntüleyen gazetecilere, “Ben hırsızlık yapmadım. Boşuna gözaltına alındım. Orası benim amcamın dükkanı” dedi. Şüpheli, burada da polis aracına bindirilirken ekiplere zor anlar yaşattı. Adliyeye sevk edilen Demircioğlu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Hırsızlık#Adana#Polis

6635f8778e519ffa68c95f90.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/