Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Adnan Oktar ‘fırsat’ istedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adnan Oktar ‘fırsat’ istedi

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Özge EĞRİ[email protected]şturulma Tarihi: Ekim 12, 2024 07:00ADNAN Oktar silahlı suç örgütünün üyelerini diri tutmak ve örgüte yeni üye kazandırmak amacıyla avukatlar ve sosyal medya grubu üzerinden oluşturduğu güncel yapılanması davasında Adnan Oktar savunma yaptı. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Adnan Oktar, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Duruşmaya 8 tutuksuz sanık ile taraf avukatları katıldı.
Haberin DevamıDuruşmada savunma yapan Adnan Oktar, tutuklanmasını gerektirecek bir durumun olmadığını belirterek, “Duruşma salonuna gelerek savunma yapmak istiyorum. Yüzümü görmüyorsunuz ve samimiyetime inanmıyorsunuz. Konuşmalarımın bir kısmı cımbızla alınıyor, yine de taktir mahkemenindir. Önyargıya gerek yok, ben vatanını, milletini, Türkiye Cumhuriyeti’ni seven bir insanım. Ne Cumhurbaşkanı ne muhalefet, benimle alakalı en ufak kötü bir şey söylemedi. Cezam 10 bin yıla çıkacakmış, umurumda değil. Verilen kararın bozulacağından ve aleyhime dava kalmayacağından eminim” dedi.İSRAİL’İ DURDURABİLİRİMOktar, “Ben, militan sol güçlerin gücünü kırmış biriyim. İsrail ve Kudüs arasındaki gerginliği ve Türkiye’nin bunalımını ortadan kaldırabilecek biriyim. Yeter ki bana fırsat verilsin. Hapisten çıkmama gerek bile yok. Filistin’e yönelik yapılan saldırıları 15 günde durdurabilirim. Affetmek, tahliyeler, beraatlar, bunlar güzel şeyler, desteklenmesi lazım. Anlattığım durumun gerçekleşmesi için Türkiye’deki atmosferin sakinleşmesini bekliyorum. Hakkımdaki cinsel istismar iddiaları asılsızdır. Beraatımı ve tahliyemi talep ediyorum.” dedi. Mahkeme, Oktar’ın duruşmaya getirilmesi için cezaevine yazı yazmasına karar vererek duruşmayı 6 Aralık’a ertelendi.
Haberle ilgili daha fazlası:#ADNAN Oktar Davası#Adnan Oktar#Adnan Oktar Duruşma

6709a1c9e43a99b95e707d59.jpg

667a51252361d3e28f8ea7a7.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri