• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Afyon pastırması AB tarafından tescillendi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Afyon pastırması AB tarafından tescillendi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Afyon pastırması AB tarafından tescillendi
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

İHAOluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2025 09:49TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Afyon pastırmasının Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescili aldığını açıkladı.
Haberin Devamı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından Afyon pastırmasının AB'den coğrafi işaret tescili aldığını duyurdu.AFYON PASTIRMASI 34’ÜNCÜ ÜRÜN OLDUHisarcıklıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Afyon pastırması, Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alan 34'üncü ürünümüz oldu. Afyonkarahisar'a ve ülkemize hayırlı olsun. Yerel değerlerimize sahip çıkan Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Mühsürler'i, Afyon Ticaret Borsası yönetim kurulunu, meclisini ve emeği geçen herkesi kutluyorum."Haberin Devamı“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”"AB süreci devam eden 73 coğrafi işaret ve 3 geleneksel ürün adı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor" Türkiye'nin dünyada çok az coğrafyaya nasip olan bir ürün çeşitliliğine sahip olunduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, "TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak yerel ve coğrafi işaretli ürünler için yoğun çaba sarf ediyoruz. Avrupa Birliği süreci devam eden 73 coğrafi işaret ve 3 geleneksel ürün adı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor" açıklamasında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Afyon Pastırması#Coğrafi İşaret#TOBB

684926a7800566f0ba3e95a3.jpg

684926db800566f0ba3e95a5.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt