Ahmet Murat Emanetoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Murat Emanetoğlu biyografi bilgileri

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Ahmet Murat Emanetoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Murat Emanetoğlu biyografi bilgileri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Ahmet Murat Emanetoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Murat Emanetoğlu biyografi bilgileri
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2025 22:08Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yönetim kadrosunda yer alan ve son dönemdeki açıklamalarıyla dikkat çeken Op. Dr. Ahmet Murat Emanetoğlu, hem tıp dünyasındaki kariyeri hem de Sarı-Lacivertli camiadaki görevleriyle merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Ahmet Murat Emanetoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Murat Emanetoğlu'nun hayatı, eğitimi ve kariyerine dair tüm detaylar.
Haberin Devamı7 Mayıs 1963 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Ahmet Murat Emanetoğlu, aslen Giresunludur. 2025 yılı itibarıyla 62 yaşındadır. Evli ve iki çocuk babası olan Emanetoğlu, uzun yıllardır İstanbul'da ikamet etmekte ve mesleki çalışmalarını burada sürdürmektedir.EĞİTİM HAYATI VE TIP KARİYERİ Eğitim hayatına Ankara ve Yarımca gibi farklı şehirlerde başlayan Emanetoğlu, ortaöğrenimini Eskişehir'de tamamlamıştır. Akademik kariyerinin dönüm noktaları şu şekildedir;•Lise: 1981 yılında Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.•Üniversite: 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirerek tıp doktoru unvanını aldı.•Uzmanlık: 1993 yılında SSK Göztepe Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını tamamlayarak uzman doktor oldu.Meslek hayatı boyunca çeşitli sağlık kurumlarında görev yapan Op. Dr. Ahmet Murat Emanetoğlu, günümüzde İstanbul Kadıköy'de bulunan özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.Haberin DevamıFENERBAHÇE YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ VE GÖREVLERİAhmet Murat Emanetoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde aktif olarak yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. Kulüp içerisindeki görev dağılımında önemli sorumluluklar üstlenen Emanetoğlu, şu şubelerden sorumludur:1.Masa Tenisi Şubesi2.Tekerlekli Sandalye Basketbol ŞubesiÖzellikle amatör branşların gelişimi ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında tekerlekli sandalye basketboluna verdiği destekle tanınan Emanetoğlu, kulübün yönetimsel süreçlerinde de etkin bir rol oynamaktadır.SON GELİŞMELER24 Aralık 2025 tarihi itibarıyla, Fenerbahçe camiasını yakından ilgilendiren gündem maddeleri üzerine FBTV ekranlarında açıklamalarda bulunan Dr. Murat Emanetoğlu, kulübün birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizmiştir. Camia içerisinde "sağduyulu" kimliğiyle bilinen Emanetoğlu, yönetim kurulunun kararlı duruşunu temsil eden isimlerden biri olarak öne çıkmaktadır.
Haberle ilgili daha fazlası:#Ahmet Murat Emanetoğlu#Fenerbahçe Yönetim Kurulu#FBTV

694c3a1f2425fd04cb2e0e5c.jpg