• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler: 22 maddeden oluşan kanun teklifini Meclis'e arz ettik

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler: 22 maddeden oluşan kanun teklifini Meclis'e arz ettik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler: 22 maddeden oluşan kanun teklifini Meclis'e arz ettik
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2025 15:08AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, 'AK Parti olarak Türkiye'nin enerji arzı için hazırladığımız kapsamlı kanun teklifini bugün itibariyle TBMM'ye arz ettik.' dedi.
Haberin DevamıAK Parti TBMM Grup Başkanı Güler'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:Değerli basın mensupları, aziz milletimiz; sizleri selamlıyorum 22 maddeden oluşan kanun teklifini Meclis'e arz ettik. Kanun teklifimiz hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum.

Sözlerime başlamadan önce Ferdi Zeyrek beyfendiye Allah'tan rahmet diliyorum. Manisalı hemşerilerimize, CHP teşkilatlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Dün akşam lanetlediğimiz bir saldırı ile de karşı karşıya kaldık. Katil İsrail orta doğuyu çatışma alanına getirecek saldırıları İran'a düzenledi. Uluslararası hukuku yok sayan, uluslararası kuruluşların kararlarına uymayan İsrail büyük bir sorun haline gelmiştir. Bu saldırıların durmasını temenni ediyoruz.

AK Parti olarak Türkiye'nin enerji arzı için hazırladığımız kapsamlı kanun teklifini bugün itibariyle TBMM'ye arz ettik.
Haberle ilgili daha fazlası:#TBMM#AK PARTİ#Abdullah Güler

684c149a384d5523b44e844a.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri