AK Parti'ye katılan Özlem Vural Gürzel'den ilk açıklama

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan AK Parti'ye katılan Özlem Vural Gürzel'den ilk açıklama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı AK Parti'ye katılan Özlem Vural Gürzel'den ilk açıklama
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
AAOluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2025 15:05CHP'den istifa eden Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel AK Parti'ye katıldı. Özlem Vural'ın AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. Özlem Vural Gürzel programdaki konuşmasında, 'Sizlerle beraber olduğum için ve beni ailenize kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.' dedi.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi Kapanış Programı'nda, Gürzel ve Cebeci'ye parti rozetlerini taktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel'in ve belediye meclis üyemizin AK Parti ailesine katılmasının sevincini yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.Gürzel, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve katılımcıları selamlayarak, AK Parti'nin yeni ailesi olduğunu söyledi.Özlem Vural Gürzel'in AK Parti Teşkilat Akademisi Kapanış Programı'ndaki konuşması şu şekilde:Haberin DevamıSayın Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan, değerli protokol, sevgili kıymetli Adalet ve Kalkınma Partili Üyeleri artık yeni ailem… Beni kucakladığınız için çok teşekkür ederim. Bu büyük aileye katılımlarımı onaylayan değerli Cumhurbaşkanımız takdirleri için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Beykoz’a gelecek hizmetleri ve kendisinin göstereceği desteği heves ve heyecanla bekliyorum. Bunu Beykozlu ailemde bekliyor biliyorum.
Bundan sonra hizmette inşallah sınırımız olmayacak. Beykoz’un hedefini biz de büyüteceğiz güzel hizmetler vereceğiz. Sizlerle beraber olduğum için ve beni ailenize kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Beykoz Belediye Meclis Üyesi Nevzat Cebeci'ye parti rozetini taktı.
Haberle ilgili daha fazlası:#AK PARTİ#Beykoz#İstanbul

68c565a4340260235b6eb136.jpg

68c565a4340260235b6eb134.jpg

68c565a4340260235b6eb132.jpg

68c55de6340260235b6eb0f1.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri