• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Almila Ada evlilik teklifini anlattı: Mutluluktan ağladım

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 101

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Almila Ada evlilik teklifini anlattı: Mutluluktan ağladım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 101 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Almila Ada evlilik teklifini anlattı: Mutluluktan ağladım
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Almila Ada, Yunanistan tatilinde iş adamı sevgilisinden evlilik teklifi aldı.
Haberin DevamıSevgilisinin teklifine “Evet” diyen Ada geçen gün gazetecilere yaşadıklarını anlattı:“Baş başa bir tatil planladık. Ne arkadaşlarımız ne de ailemiz yanımızdaydı. Teklif, doğum günümde geldi. Yemekten sonra pasta servisi yapıldı, ben de dilek tutarak mumları üfledim. Tam pastayı yiyecekken evlilik teklifiyle karşılaştım. O kadar heyecanlandım ki her şeyi hatırlayamıyorum. Tamamen doğum günümü kutlayacağız diye düşünmüştüm, bu yüzden büyük bir sürpriz oldu. Mutluluktan şakır şakır ağladım.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Almila Ada#Evlilik Teklifi#Yunanistan

66bf0451bf41cf22b430ddf8.jpg

Almila Ada, Yunanistan tatilinde iş adamı sevgilisinden evlilik teklifi aldı.
Haberin DevamıSevgilisinin teklifine “Evet” diyen Ada geçen gün gazetecilere yaşadıklarını anlattı:“Baş başa bir tatil planladık. Ne arkadaşlarımız ne de ailemiz yanımızdaydı. Teklif, doğum günümde geldi. Yemekten sonra pasta servisi yapıldı, ben de dilek tutarak mumları üfledim. Tam pastayı yiyecekken evlilik teklifiyle karşılaştım. O kadar heyecanlandım ki her şeyi hatırlayamıyorum. Tamamen doğum günümü kutlayacağız diye düşünmüştüm, bu yüzden büyük bir sürpriz oldu. Mutluluktan şakır şakır ağladım.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Almila Ada#Evlilik Teklifi#Yunanistan

66bf0463bf41cf22b430ddfa.jpg

Geri
Üst Alt