Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Ankara Atatürk Lisesi müdür yardımcısına soruşturma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ankara Atatürk Lisesi müdür yardımcısına soruşturma

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
DHAOluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2025 22:33Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘@boykotyapannuri’ sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülere ilişkin müdür yardımcısı Hüseyin Çinkaya hakkında işlem başlatıldığını açıkladı.
Haberin DevamıAnkara İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "@boykotyapannuri X adresinde yayınlanan 'Okulda bir öğretmenin bu şekilde ne işi var?' başlıklı paylaşıma konu olan hususlarla ilgili olarak Çankaya ilçesi Ankara Atatürk Lisesi müdür yardımcısı Hüseyin Çinkaya hakkında, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatılmış olup, sonucu daha sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadeleri kullanıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Hüseyin Çinkaya#Ankara Atatürk Lisesi#Soruşturma

6802a91ddc2be2cf23912af2.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri