Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Ankara'da dehşete düşüren görüntü! Sokak köpekleri, İpek Kaya'ya saldırdı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankara'da dehşete düşüren görüntü! Sokak köpekleri, İpek Kaya'ya saldırdı

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
Samet ÖKSÜZ-Mehmet Gökhan HAKBİLİR/ANKARA, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2025 17:36Ankara'nın Mamak ilçesinde 5 aylık hamile İpek Kaya (30), başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, Kaya düşük yapma tehlikesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İpek Kaya, epilepsi hastası olduğunu belirterek, 'Dolmuşa binecekken köpekler önümü kesti, 20 tane köpek üstüme geldi. Çok korktum, hala unutamıyorum.' ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıOlay, dün sabah saatlerinde Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi'nde meydana geldi. Hastaneye gitmek üzere evden çıkan 2 çocuk annesi İpek Kaya, evinin yakınlarında başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Korku dolu anlar yaşayan Kaya, çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi. Vatandaşların olaya müdahalesiyle köpekler, bölgeden uzaklaştı. Olayı yara almadan atlatan İpek Kaya'nın 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Kaya, düşük yapma tehlikesi nedeniyle Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.'HALA UNUTAMIYORUM'İpek Kaya, "Dün sabah Ankara Hastanesi'ne gidiyordum. Kan vermiştim, sonuçlarını almak için gidecektim. Dolmuşa binecekken köpekler önümü kesti, 20 tane köpek üstüme geldi. Çok korktum, hala unutamıyorum. Bebeğimde de tehlike var, ne olacak bilmiyorum" dedi.Haberin Devamıİpek Kaya'nın kayınvalidesi Nimet Oflaz ise sesleri duyup dışarı çıktığını söyleyerek, "Gelinimi göremedim. Gelinim şimdi hastanede, 'düşük yapma tehlikesi var' diyorlar. İki tane çocuğu var. Videoyu görünce tüylerim diken diken oldu. Ya orada benim ufak torunlarım olsaydı, ne olacaktı" diye konuştu.'BURADAN GEÇMEYE KORKUYORUM'Mahallede oturan Murat Sağlam da başıboş köpekler nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, "Çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Büyükler olarak bir şekilde kendimizi savunmayı biliyoruz ama inanın çocukların hiçbiri kendini savunabilecek durumda değil. Bundan 2 sene önce burada pitbull saldırısına uğradım. Çok mağdur oldum. Benim bilinçaltıma o kadar yerleşti ki köpeğin havlamasını duyunca bile tüylerim ürperiyor. Dün kadın saldırıya uğradı, eğer çocuklardan birisi saldırıya uğramış olsaydı; sonuç çok farklı olabilirdi. İşim gereği eve geç geliyorum. İnanın buradan geçmeye korkuyorum. Videoda gördük, o kadına yardım etmeseler belki de o kadın çok ağır yararlanabilirdi" dedi. (DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:#Ankara#Köpek#Zabıta

679a3cc09639f89b3c910e1c.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri