Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Ankara'da sahte içkiden hayatını kaybetti! Acılı anne: İbret alsınlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankara'da sahte içkiden hayatını kaybetti! Acılı anne: İbret alsınlar

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
İHAOluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2025 15:53Ankara'nın Altndağ ilçesinde sahte içkiden hayatını kaybeden 62 yaşındaki Celalettin Rumi Kahraman'ın annesi Sevim Kahraman, "Hareketleri tuhaftı, ne olduğunu anlayamadım. Bana, ‘Gözüm görmüyor' dedi. Hastaneye götürdük. Doktorlar müdahale etti. İyi olduğunu söylediler ama ardından vefat etti. Öğrenince bağırmışım. Ben de fenalaştım, kendimi kaybetmişim. İbret alsınlar, içmesinler" diye konuştu.
Haberin Devamı25 Ocak akşamı Altındağ'daki evinde sahte alkollü içki tüketen 62 yaşındaki Celalettin Rumi Kahraman, aniden fenalaşması üzerine hastaneye gitti. Hastanedeki tedavisini yarım bırakan Kahraman, döndüğü evinde tekrar fenalaştı. Komşularının yardımıyla yeniden hastaneye götürülen Kahraman, tedavisini ikinci kez yarıda bırakarak evine döndü. Birkaç gün sonra üçüncü kez rahatsızlanan Kahraman, komşularının durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye sevk edildi. Bir süre müşahede altında tutulan Kahraman, tüm müdahalelere rağmen 3 Şubat'ta hayatını kaybetti. Kalp krizi teşhisi konulan Kahraman'ın cenazesi Cebeci Mezarlığı'nda toprağa verildi."BANA, ‘GÖZÜM GÖRMÜYOR' DEDİ"Oğlunun sahte alkol kullandığından haberi olmadığını söyleyen acılı anne Sevim Kahraman, "Çok üzgünüm. Başkaları içmesin bunu" dedi. Oğlunun son günlerde sürekli rahatsızlık yaşadığını anlatan Sevim Kahraman, "Diğer oğlum beni aradı. Ağabeyini hastaneye götürdüklerini söyledi. Oğluma orada serum takmışlar. Serum bitmeden hastaneden çıkıp eve gelmiş. Kendisini aramıştım. Kısa bir süre sonra eve geldi. Ben de kızdım, neden hastaneden geldiğini sordum. Üzerini çıkarıp evde oturmaya başladı. O sırada kendisine tuhaf bir şeyler oldu. Evimizin aşağısındaki dükkanda çalışan çocuktan yardım istedim. Eve gelen çocuğa ‘Sadece bir yudum içki içtim, yere tükürdüm' demiş. Fenalaşınca tekrar hastaneye götürdük. Orada yine serum takmışlar ama oğlum yine tedaviyi yarıda bırakıp eve geldi. Bu kez hali daha kötüydü. Fenalaşınca oksijen makinesini takmaya çalıştık. Hareketleri tuhaftı, ne olduğunu anlayamadım. Bana, ‘Gözüm görmüyor' dedi. Tekrar aynı çocuktan yardım isteyerek eve gelmesini söyledik" ifadelerini kullandı.Haberin DevamıİLGİLİ HABERAnkara'da sahte içki kâbusu! Vali Şahin duyurdu: 33 kişi vefat ettiHaberi görüntüle"ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENİNCE KENDİMİ KAYBETTİM"Anne Kahraman, "Oğlumun öldüğünü düşünerek evde bağırdım. Beni dışarıya çıkardılar. Evde müdahale etmeye çalıştılar. Ambulans geldi. Oğlumu yine hastaneye götürdük. Doktorlar müdahale etti. İyi olduğunu söylediler ama ardından vefat etti. Öğrenince bağırmışım. Ben de fenalaştım, kendimi kaybetmişim" şeklinde konuştu.Haberin Devamı"İBRET ALSINLAR"Herkesin ders çıkarması gerektiğine değinen anne Kahraman, "Kızıyordum ona. Çok kişi ölmüş, şu alkolü bırak dedim. Hiçbir şey demedi bana. Buradan içenlere sesleniyorum. İbret alsınlar, içmesinler. Bundan kurtuluş yok" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Ankara#Altındağ#Sahte İçki

67a6024a163db138016282e8.jpg

67a5c050fe5501e77d86b3c3.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri