Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Anne ve iki kızını katletmişti! Caninin ifadesi ortaya çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anne ve iki kızını katletmişti! Caninin ifadesi ortaya çıktı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
İHAOluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2024 10:26Adana'da mezarlıkta anne Şenay (45), kızları Gaye (25) ve Güldane Gerçek'i (21) öldüren Şemsettin Erkuvan, ‘kirpi' yuvasına ait oyukta saklanırken özel harekat operasyonuyla yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şemsettin Erkuvan ifadesinde oğlu Muzaffer Erkuvan'ın ölümünden sorumlu tuttuğu için vahşeti gerçekeleştirdiğini itiraf etti.
Haberin DevamıOlay, 21 Ekim günü Sarıçam ilçesine bağlı Buruk Mezarlığı'nda meydana geldi. İddiaya göre anne Şenay (45), kızları Gaye (25) ve Güldane Gerçek (21) ile birlikte bir süre önce intihar eden Güldane Gerçek'in dini nikahlı eşi Muzaffer Erkuvan'ın Buruk Mezarlığı'ndaki kabrini ziyarete geldi. Anne ve iki kızını takip eden Muzaffer Erkuvan'ın babası Şemsettin Erkuvan, mezarlıkta anne ve kızlarını tabanca ile vurarak öldürdükten sonra motosikletle olay yerinden kaçtı. Polis her yerde şüpheliyi ararken, şüphelinin, anne ve iki kızını oğlunu intihara sürüklediklerini öne sürerek öldürdüğü iddia edildi.Muzaffer Erkuvan, Ağustos ayında kayınvalidesi Şenay Gerçek'in Sarıçam ilçesine bağlı Menekşe Mahallesi'nde evinin yakınında yaşamına son vermişti.KİRPİ YUVASINDA YAKALANDI Haberin DevamıCinayet Büro Amirliği ekipleri, Şemsettin Erkuvan'ın yakalanması için özel ekip kurdu. Kurulan özel ekipte yer alan cinayet dedektifleri, Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan bir ihbarın ardından şüphelinin Göztepe Mahallesi'ndeki sarp arazide saklandığını belirledi. Cinayet ekipleri, Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle bölgede Şemsettin Erkuvan arandı. Yapılan çalışmada Erkuvan'ı kirpi yuvası olan bir oyuk içerisinde yakalandı.
Güldane Gerçek“VURDUĞUM 3 KADIN OĞLUMUN ÖLÜMÜNDEN SORUMLUDUR” Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan Şemsettin Erkuvan, ”Vurduğum 3 kadın, oğlumun ölümünden sorumludur. Bu nedenle onlara kin güdüyordum. Olay günü motosikletle mezarlıktan geçerken denk geldim. Öfkeliydim, dayanamayıp vurdum. Sonrasında ormanlık alana gidip saklandım” dedi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Erkuvan gazetecilere, “Oğlumu astılar, öldürdüler” dedi. Mahkemeye çıkarılan Erkuvan, tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana#Cinayet#Polis

671c995f00693dcb1d7c2c79.jpg

671c999400693dcb1d7c2c7d.jpg

671c995f00693dcb1d7c2c77.jpg

671c999600693dcb1d7c2c80.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri