Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Aracı çekilen adamın mücadelesi kamerada! Peşinden koştu; yolda bir otomobile binip kurtardı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracı çekilen adamın mücadelesi kamerada! Peşinden koştu; yolda bir otomobile binip kurtardı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Doğan Can CESUR / İSTANBUL (DHA) Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2025 10:14Kağıthane'de aracını yasak olan yere park ederek bankaya giden sürücü, trafik çekicisinin aracını götürdüğünü görünce metrelerce peşinden koştu. Yolda bir araca binerek çekiciyi yakalamayı başaran sürücü, aracını kurtarırken o anlar hem araç kamerasına hem de cep telefonu kamerasına yansıdı.
Haberin DevamıOlay, geçtiğimiz günlerde Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde aracını yasak yere park eden Volkan ismindeki sürücü, bankaya giderek işlemlerini yapmaya başladı.O sırada gelen trafik çekicisinin otomobilini çektiğini gören sürücü işlemini bırakarak bankadan çıktı. Çekilen aracını kurtarmak için metrelerce koşan ve bağıran sürücü, yorulunca yolda park halinde olan hafif ticari aracın şoföründen yardım istedi.Haberin DevamıBir süre sonra çekiciyi durduran adam, aracını indirtti. Maratonu andıran o koşu ise hem araç hem de cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.'KOŞTUM, BAĞIRDIM ARACI İNDİRDİLER'Olayla ilgili konuşan Volkan isimli sürücüsü, “Para çekmeye gittim. 1 dakika sürmedi. Allahtan orada bekleyen ilaç aracı vardı. Geldim hemen koştum arkasından aracı bıraktı.Bayağı koştum, bağırdım da duyunca da durdular. Ben koşarak gittim, ilaççı kardeş sağ olsun. Çekiciye indir dedim aracı indirdi" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul#Kağıthane#Çekici

678ca56cd6359c7241944802.jpg

678ca5d2d6359c7241944804.jpg

678ca5d2d6359c7241944808.jpg

678ca5d2d6359c724194480c.jpg

678ca5d2d6359c7241944806.jpg

678ca623d6359c7241944818.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri