Yemek Tarifi Arnavut ciğeri

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Et, Tavuk ve Balık kategorisinde Zalimiye tarafından oluşturulan Arnavut ciğeri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 302 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Et, Tavuk ve Balık
Konu Başlığı Arnavut ciğeri
Konbuyu başlatan Zalimiye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zalimiye

Zalimiye

Üye
Katılım
4 Mar 2023
Mesajlar
306
Tepkime puanı
63
Puanları
28

İtibar:

Arnavut Ciğeri Tarifi'nin Malzemeleri

  • 700 gram kuzu ciğeri (zarı temizlenmiş, iri küp doğranmış)​
  • 1 çay bardağı un​
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz​
  • 1 tatlı kaşığı toz veya pul biber​
Kızartma için;

  • 1,5 su bardağı sıvı yağ​



2 adet küp doğranmış patates kızgın yağda kizartilir.Aynı yağda un ve tuza bulanmış önceden küp küp doğranmış ciğerler 3 4 dk kizartilir. Patates ve kızarmış ciğerler aynı kaba alınır üzerine pul biber,toz biber ve kimyon atılır yanında sogan söğüt ile servis edilir. AFİYET OLSUN:)
NoT:yıkanan ciğer ve zarı iyi soyulmayan ciğer sertleşir.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20230305_204548_Gallery.jpg
    Screenshot_20230305_204548_Gallery.jpg
    131.5 KB · Görüntüleme: 0
Üst Alt