Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Avcılar'da geri dönüşüm tesisinde yangın! Alevler 6 saat sonra kontrol altına alındı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Avcılar'da geri dönüşüm tesisinde yangın! Alevler 6 saat sonra kontrol altına alındı

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
AA - DHAOluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2025 22:03Avcılar'da plastik geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek bitişikteki iki farklı tesise daha sıçradı. İstanbul'un birçok ilçesinden gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 6 saatlik çalışma sonucu yangını kontrol altına alarak söndürdü. Tesiste 10 yıldır çalışan Halil Topal, alevleri gözyaşları içinde izledi.
Haberin DevamıYangın, saat 19.00 sıralarında Tahtakale Mahallesi Servis Sokak'ta bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıktı. Tesisten yükselen alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. İstanbul'un birçok ilçesinden çok sayıda itfaiye ekibi takviye olarak bölgeye sevk edildi. ALEVLER 2 FARKLI DEPOYA SIÇRADIOlay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına 3 noktadan müdahale etti. Polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık ekipleri de hazır bekledi. Geri dönüşüm tesisinden yükselen alevler, bitişikte bulunan 2 farklı geri dönüşüm tesisine daha sıçradı. Ayrıca itfaiye ekipleri yangının başladığı tesisin diğer tarafındaki akaryakıt istasyonuna alevlerin sıçramaması için yoğun çaba harcadı. İtfaiye ekiplerinin 6 saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrasında 3 depoda da hasar oluştuğu görüldü. İtfaiye ekiplerinin tesiste bir süre daha soğutma çalışması yapacağı öğrenildi. Haberin DevamıGÖZYAŞLARI İÇİNDE ÇALIŞTIĞI DEPOYU İZLEDİYangın çıkan geri dönüşüm tesisinde yaklaşık 10 yıldır çalışan Halil Topal, gözyaşları içinde itfaiye ekiplerinin çalışmasını izledi. Yaşadıklarını anlatan Topal, "Eve gidiyordum otobüsle. Çocuklar 'Ağabey yetiş, iş yeri yanıyor' diye telefon etti. Geldim bir baktım, yanıyor burası. Burada 6 tane eleman vardı onlar aradı beni. Yaklaşık 10 senedir beraberiz burada. Ben buranın ustasıyım, ama kendi işim gibi devam ettim her zaman. Burada biz ağabey, kardeş gibi çalışıyorduk. Yaklaşık 10 seneden beri olan birikimimiz gitti hepsi. Diğer depolara da sıçradı yangın. Şu anda bizimki ile beraber 3 geri dönüşüm deposu yanıyor" dedi.Haberin Devamıİtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlatırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:#Avcılar#Geri Dönüşüm Tesisi#Yangın

67b3913b296bc73dd2a0882c.jpg

67b3913a296bc73dd2a08829.jpg

67b3913a296bc73dd2a08826.jpg

67b3913a296bc73dd2a08822.jpg

67b3913a296bc73dd2a08820.jpg

67b39137296bc73dd2a0881e.jpg

67b39136296bc73dd2a0881b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri