• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Aziz Yıldırım: 'Beşiktaş, Mourinho için yalan söylüyor'

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Aziz Yıldırım: 'Beşiktaş, Mourinho için yalan söylüyor' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 53 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Aziz Yıldırım: 'Beşiktaş, Mourinho için yalan söylüyor'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıFenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım takımın sezonu şampiyon tamamlaması durumunda yarıştan çekileceğini duyurdu.“Bu seçim ‘Ben başkan olduğum sürece F.Bahçe şampiyon olamaz’ diyenlerle ‘Ben kaybedeyim, F.Bahçe kazansın’ diyenler arasındadır” sloganı ile yola çıkan Yıldırım dün düzenlediği basın toplantısında “2018’den bu yana bir çivi bile çakmadılar. Boya badana yapmadılar, 2018’de planımız neyse ona devam edeceğiz” dedi.BEŞİKTAŞ'IN BÖYLE BİR GÜCÜ YOKAziz Yıldırım, Beşiktaş’ın “Mourinho görüşüyoruz, anlaşmaya yakınız” açıklamalarına da şu sözlerle tepki gösterdi: “Beşiktaş, Mourinho’ya 7 milyon Euro veriyormuş. 5 de ben vereyim, 12’ye anlaşsınlar! Yalan söylüyorlar. Sayın başkan Hasan Arat’a da söylüyorum; 7 milyona getirebiliyorsa biz aradan çekilelim ama bıraksınlar bu işleri. Beşiktaş’ın böyle bir gücü yok.”Gözden KaçmasınÇağlar Söyüncü: 'Gerçek Fenerbahçe'yi gösterdik'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Aziz Yıldırım#Mourinho

664e3ebc2f53fc9232df87cc.jpg

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıFenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım takımın sezonu şampiyon tamamlaması durumunda yarıştan çekileceğini duyurdu.“Bu seçim ‘Ben başkan olduğum sürece F.Bahçe şampiyon olamaz’ diyenlerle ‘Ben kaybedeyim, F.Bahçe kazansın’ diyenler arasındadır” sloganı ile yola çıkan Yıldırım dün düzenlediği basın toplantısında “2018’den bu yana bir çivi bile çakmadılar. Boya badana yapmadılar, 2018’de planımız neyse ona devam edeceğiz” dedi.BEŞİKTAŞ'IN BÖYLE BİR GÜCÜ YOKAziz Yıldırım, Beşiktaş’ın “Mourinho görüşüyoruz, anlaşmaya yakınız” açıklamalarına da şu sözlerle tepki gösterdi: “Beşiktaş, Mourinho’ya 7 milyon Euro veriyormuş. 5 de ben vereyim, 12’ye anlaşsınlar! Yalan söylüyorlar. Sayın başkan Hasan Arat’a da söylüyorum; 7 milyona getirebiliyorsa biz aradan çekilelim ama bıraksınlar bu işleri. Beşiktaş’ın böyle bir gücü yok.”Gözden KaçmasınÇağlar Söyüncü: 'Gerçek Fenerbahçe'yi gösterdik'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Aziz Yıldırım#Mourinho

664e29fb2f53fc9232df8781.jpg

Geri