Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Baba ile oğlunun acı ölümü: Yan yana toprağa verildiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
AAOluşturulma Tarihi: Mart 20, 2025 15:54İzmir'in Çiğli ilçesinde şiddetli rüzgarın etkisiyle, tamir ettikleri çatıdan düşerek hayatını kaybeden baba ile oğlunun cenazesi toprağa verildi.
Haberin DevamıMuharrem Barışık (43) ile oğlu Eren Barışık'ın (17) cenazeleri, yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Menemen ilçesindeki Kent 2 Cemevi'ne getirildi.Eşi ve çocuğunu yitiren Goncagül Barışık, cenaze töreninde taziyeleri kabul etti.Baba ve oğlunun cenazesi, töreninin ardından Ulukent Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.Sac çatı tamiri yapan Muharrem Barışık'ın diğer oğlu Azat Barışık'ın da olay sırasında binada olduğu ama çatıda olmadığı öğrenildi.Olayın yaşandığı binanın yanındaki binada yaşayan Kadri Baloğulu, gazetecilere dışardan bir ses gelmesi üzerine kendi binasının çatısına çıktığını belirterek, şunları kaydetti:Haberin Devamı"Ses gelince yukarı çıktım. Çocuğu içeriden 'amca babamı, ağabeyimi görmedin mi?' diye bana bağırdı. İki basamak yukarı çıkınca baktım, sacın arasında yoklar. Koşarak aşağıya geldim. Duvar dibine baktım. Rüzgar çatıdan fırlatmış, bahçe duvarının dibindeki taşa vurmuşlar."OLAYMuharrem Barışık ile oğlu Eren Barışık, dün Güzeltepe Mahallesi'nde tamirat için 3 katlı bir binanın çatısına çıkmış, çalıştıkları sırada şiddetli rüzgar nedeniyle çatıdan bahçe katına düşen baba ve oğlu yaşamını yitirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:#İzmir#Çatı#İzmir Haberleri

67dc0fc4523adffe98dea0a5.jpg

67dc0fe6523adffe98dea0ae.jpg

67dc0fe5523adffe98dea0ac.jpg

67dc0fe4523adffe98dea0aa.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri