Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Bahar Candan tahliye edildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bahar Candan tahliye edildi

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Emin Mert [email protected]şturulma Tarihi: Eylül 21, 2024 07:00DOLANDIRICILIK ve suç örgütüne üye olmak suçlarından yargılanan ve aralarında sosyal medya fenomeni Bahar Candan ile Nihal Candan olarak bilinen kardeşi Gülnihal Çiçek’in de bulunduğu 21 sanıklı davaya dün Küçükçekmece 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.
Haberin DevamıMahkemede söz verilen Bahar Candan, “3 Şubat 2023’te banka hesabıma 13 milyon TL gelmiş gibi paylaşımda bulundum ama aslında hesapta 1 milyon var. Paraların bende olduğunu düşünmüşler ama böyle bir şey yok, ben photoshop yaptım” diye konuştu. Tutuksuz sanık Nihal Candan ise “Bu kadar zaman sonra masum olduğumuz anlaşılmıştır diye düşünüyorum. En gerçekçisinden ‘Pardon’ filmini çektik” dedi. Mahkeme heyeti, Bahar Candan’ın da aralarında bulunduğu 6 kişiyi yurtdışına çıkış yasağı koyarak tahliye etti. 7 kişinin ise tutukluluğuna devam kararı verdi. Karar sonrası sevinç çığlıkları atan Nihal Candan, “Mutluyum, tahliye olacağını biliyordum” diye konuştu. 44 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Bahar Candan 16 Kasım 2023’te tutuklanmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Bahar Candan#Nihal Candan#Gülnihal Çiçek

66edeb51653edb3b734547d3.jpg

667d0232637a8d479dd489a0.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri