• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Bakan Bolat'tan önemli açıklamalar... Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması: Ambargo uygulayan ilk ülke olduk

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 41

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Bakan Bolat'tan önemli açıklamalar... Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması: Ambargo uygulayan ilk ülke olduk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 41 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Bakan Bolat'tan önemli açıklamalar... Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması: Ambargo uygulayan ilk ülke olduk
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, gündeme dair soruları yanıtlıyor. Bakan Bolat, "Dünyada BM nezdinde maalesef İsrail'e karşı toplu ya da bireysel bir ambargo kararı alınmadı. Başkalarını beklemeden tam 42 bin ton yardım malzemesini Gazze'ye ulaştırmayı başardık. Bütün dünyada Gazze'ye en çok yardım ulaştıran iki ülkeden biri Türkiye oldu" açıklamasını yaptı.
Haberin DevamıTicaret Bakanı Ömer Bolat, TRT Haber'de gündeme dair soruları yanıtlıyor. Bakan Bolat'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:Dünyada BM nezdinde maalesef İsrail'e karşı toplu ya da bireysel bir ambargo kararı alınmadı. Başkalarını beklemeden tam 42 bin ton yardım malzemesini Gazze'ye ulaştırmayı başardık. Bütün dünyada Gazze'ye en çok yardım ulaştıran iki ülkeden biri Türkiye oldu.Dünyada Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu. Filistin ile yaptığımız ticaret İsrail limanları üzerinden gerçekleşiyor. İsrail'in Türkiye'nin yardım çalışmalarına karşılık vermemesi bizim açımızdan sabır taşını çatlattı. En son Ürdün üzerinden havadan yardım girişimimize engel olundu. Uluslararası kamuoyuna bir işaret fişeği olması amacıyla bizden İsrail'e giden ihracatı özellikle önemli kalemlere geçici olarak sınırlandırma getirdik.Haberin Devamı"ÖNEMLİ OLAN GAZZELİLERE ZULMÜN SON ERDİRİLMESİ"Bunu yaparken herhangi bir kaybı önemsemedik. Bizim için önemli olan Gazzelilere zulmün sona erdirilmesi. Tespit ettiğimiz ürünler İsrail açısından önemli ürünler. Bugün Filistin Ekonomi Bakanı Muhammed el-Amur ile görüştüm. Kendisi bugüne kadar gösterilen destek nedeniyle Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanımıza şükran duyduklarını söyledi.Gözden KaçmasınSon dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum...Türkiye'nin yaptırım kararı İsrail'i çıldırttı! İsrailli Bakandan jet açıklamaHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Ömer Bolat#İsrail#İhracat

661597b8b84122d2b91dd6e4.jpg

66152002155bc0d60844b437.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri
Üst Alt