• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Bakan Uraloğlu, Gümüşhane'de gençlerle buluştu

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Bakan Uraloğlu, Gümüşhane'de gençlerle buluştu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 46 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Bakan Uraloğlu, Gümüşhane'de gençlerle buluştu
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'daki ilçe mitingleri ve ziyaretleri sonrası, Gümüşhane'ye geçti. Torul ilçesinde coşkuyla karşılanan Bakan Uraloğlu, esnaf ziyaretlerinde bulundu, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Gençlik Aşkıyla' adlı programa katıldı.
Haberin DevamıBurada gençlere seslenen Uraloğlu, "İnşaat mühendisiyim, mühendisler de çok fazla konuşmayı sevmezler, mühendisler yazmayı, çizmeyi ve icraat yapmayı severler. Öncelikle Zigana’ya sırtını yaslayan Gümüşhane ve Trabzon; 2 tane şehir. Gerçekten 'Türkiye’de en iyi komşu iller hangileri?' diye sorarsanız, tereddütsüz Trabzon ve Gümüşhane derim; Allah razı olsun sizlerden" dedi.'BU SEÇİM SÜRECİNDE 39 İLİ ZİYARET ETTİM'Seçim sürecine değinen Bakan Uraloğlu, "Bu seçim sürecinde 39 ili ziyaret ettim. Bakanlık görevimde de 57 tane il ziyaret ettim. Eğer Gümüşhane’ye bir bakan gitmesi gerekiyorsa o görev de bizimdir. Onun için de bu akşam sizlerle beraberiz. Biz sizi Allah için seviyoruz. Bizim rol modelimiz gerçekten Cumhurbaşkanımızdır. Bizim önümüzde 2 tane bayramımız var. İnşallah ilk bayramımız 31 Mart gecesi, 1 Nisan sabahı. Sonra kadir gecesini idrak edeceğiz" diye konuştu.Haberin DevamıKentte Sema Doğan Parkı'nda vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden Uraloğlu, Trabzon'a döndü.
Haberle ilgili daha fazlası:#Abdulkadir Uraloğlu#Trabzon#Gümüşhane

660733933f75150bab8f240d.jpg

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'daki ilçe mitingleri ve ziyaretleri sonrası, Gümüşhane'ye geçti. Torul ilçesinde coşkuyla karşılanan Bakan Uraloğlu, esnaf ziyaretlerinde bulundu, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Gençlik Aşkıyla' adlı programa katıldı.
Haberin DevamıBurada gençlere seslenen Uraloğlu, "İnşaat mühendisiyim, mühendisler de çok fazla konuşmayı sevmezler, mühendisler yazmayı, çizmeyi ve icraat yapmayı severler. Öncelikle Zigana’ya sırtını yaslayan Gümüşhane ve Trabzon; 2 tane şehir. Gerçekten 'Türkiye’de en iyi komşu iller hangileri?' diye sorarsanız, tereddütsüz Trabzon ve Gümüşhane derim; Allah razı olsun sizlerden" dedi.'BU SEÇİM SÜRECİNDE 39 İLİ ZİYARET ETTİM'Seçim sürecine değinen Bakan Uraloğlu, "Bu seçim sürecinde 39 ili ziyaret ettim. Bakanlık görevimde de 57 tane il ziyaret ettim. Eğer Gümüşhane’ye bir bakan gitmesi gerekiyorsa o görev de bizimdir. Onun için de bu akşam sizlerle beraberiz. Biz sizi Allah için seviyoruz. Bizim rol modelimiz gerçekten Cumhurbaşkanımızdır. Bizim önümüzde 2 tane bayramımız var. İnşallah ilk bayramımız 31 Mart gecesi, 1 Nisan sabahı. Sonra kadir gecesini idrak edeceğiz" diye konuştu.Haberin DevamıKentte Sema Doğan Parkı'nda vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden Uraloğlu, Trabzon'a döndü.

6607338f3f75150bab8f240b.jpg

660733a83f75150bab8f240f.jpg