Bakanlık duyurdu... Şeker pancarı alım fiyatı belli oldu

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 10

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Bakanlık duyurdu... Şeker pancarı alım fiyatı belli oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Bakanlık duyurdu... Şeker pancarı alım fiyatı belli oldu
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
İHAOluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2025 18:36Tarım ve Orman Bakanlığı, kota tamamlama primi ile birlikte şeker pancarı alım fiyatının ton başına 3 bin 100 lira olacağını bildirdi.
Haberin DevamıTarım ve Orman Bakanlığı, resmi sosyal medya hesabından Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (TÜRKŞEKER) 2025-2026 üretim yılı pancar alım fiyatının güncellendiğini duyurdu. Bakanlık, şeker üretiminin hammaddesi olan şeker pancarının 2025-2026 üretim yılı alım fiyatının, ton başına kota tamamlama primi dahil 2 bin 975 liradan 3 bin 100 liraya yükseltildiğini açıkladı."ŞEKER PANCARI ALIM FİYATI TON BAŞINA 3 BİN 100 LİRA OLACAKTIR"Açıklamada, "TÜRKŞEKER 2025-2026 üretim yılı şeker pancarı alım fiyatı güncellendi. Bu kapsamda, kota tamamlama primi ile birlikte şeker pancarı alım fiyatı ton başına 3 bin 100 lira olacaktır. Yeni fiyatın üreticilerimize ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Tarım Ve Orman Bakanlığı#Şeker Pancarı#Şeker Pancarı Alım Fiyatı

68de9bf19969a000f87cf65a.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri