Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Balıkçı Kenan'ın acı günü: 'Kendim için aldığım mezara kendi torunum giriyor'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Balıkçı Kenan'ın acı günü: 'Kendim için aldığım mezara kendi torunum giriyor'

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
İHAOluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2025 17:34Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı’nın 19 yaşındaki torunu Ahmet Arda Alkan dün geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. Alkan’ın cenazesi çok sayıda seveninin katıldığı cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Kenan Balcı, “Istırap budur ölüm budur. Dün mezarı kendim için aldım bugün mezara torunum girdi. Ey Türk gençliği motor güzel bir şey ama tehlikeli." dedi.
Haberin DevamıOlay, dün öğle saatlerinde Beylikdüzü ilçesi Gürpınar Mahallesi’nde yaşandı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı’nın 19 yaşındaki torunu Ahmet Arda Alkan geçirdiği motosiklet kazası sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Alkan’ın cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Beylikdüzü ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kılındı. Alkan’ın cenaze namazına çok sayıda seveni katıldı. Alkan’ın naaşı ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gürpınar Merkez Mezarlığına defnedildi.“KENDİM İÇİN ALDIĞIM MEZARA KENDİ TORUNUM GİRİYOR” Torununun cenazesinde konuşan Kenan Balcı, “Ey Türk gençliği acı budur. Istırap budur ölüm budur. Dün mezarı kendim için aldım bugün mezara torunum girdi. Ey Türk gençliği motor güzel bir şey ama tehlikeli. Sırat köprüsü. Çok sakin çok yavaş olun. Kendi mezarıma kendi torunum giriyor. Onun için Türk gençliğine sesleniyorum ıslak zeminlerde yavaş gidiniz lütfen” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul#Beylikdüzü#Motosiklet

677d3b19f771d55a1d110141.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri