Barrack'tan Orta Doğu yorumu: Ülkeler yönetim şekillerine kendileri karar vermeli

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 15

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Barrack'tan Orta Doğu yorumu: Ülkeler yönetim şekillerine kendileri karar vermeli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Barrack'tan Orta Doğu yorumu: Ülkeler yönetim şekillerine kendileri karar vermeli
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
AAOluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2025 15:31ABD'nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, ABD'nin bölgedeki idare şekillerine dair kararların ülkelere bırakılması görüşünde olduğunu belirterek, "Ne karar alırsanız alın, politikanız, uygulamanız ve parlamentonuz var, bir sürecin ortasındasınız. Bu süreci takdir ediyoruz ve kararı size bırakıyoruz." açıklamasını yaptı.
Haberin DevamıBarrack, 23. Doha Forumu kapsamında bulunduğu Katar'ın başkenti Doha'da Erbil merkezli Rudaw kanalına açıklamalarda bulundu.Dünyada Mezopotamya bölgesindeki Iraklılar kadar eğitimli, köklü ve soylu bir topluluk olmadığını söyleyen Barrack, "Kararı tamamen size bırakıyoruz. Merkezileşme, ademi merkezileşme, federalleşme gibi kavramlar yok. Bunların hepsi, oluşturulmuş hükümetlerin illüzyonları." diye konuştu.Barrack, ABD'nin bu tür kararların bölge ülkelerine bırakılması gerektiği görüşünde olduğuna dikkati çekerek, "Ne karar alırsanız alın, politikanız, uygulamanız ve parlamentonuz var, bir sürecin ortasındasınız. Bu süreci takdir ediyoruz ve kararı size bırakıyoruz." ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınABD Büyükelçisi'nden itiraf: 93 darbe veya rejim değişikliğinde rol aldıkHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Tom Barrack#Doha Forumu#ABD Dış Politikası

69357381600db024f7cef387.jpg

693429ec9217d56cb4525454.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri