• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Bartın'da bazanın altında yakalandı! 'Başım dönüyordu, burada yatıyordum' dedi

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 60

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Bartın'da bazanın altında yakalandı! 'Başım dönüyordu, burada yatıyordum' dedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Bartın'da bazanın altında yakalandı! 'Başım dönüyordu, burada yatıyordum' dedi
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2025 12:17Bartın'da, hakkında 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.E. (34), evinde saklandığı bazanın altında, kıyafetlerin içinde yakalandı. E.E., polislerin 'Burada ne yapıyorsun?' sorusuna 'Başım dönüyordu, burada yatıyordum' cevabını verdi.
Haberin DevamıHakkında 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve ‘Görevi yaptırmamak için direnme’, ‘Kasten yaralama’, ‘Tehdit’, ‘Hakaret’, 'Kişilerin huzur ve sükununu bozma’, ‘Mala zarar verme’ gibi suçlardan 20 kaydı bulunan E.E.'nin kent merkezindeki evinde olduğu tespit edildi.Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri eve baskın yaptı. Polislerin evde yaptığı aramada E.E. yatak odasında bazanın altında saklanırken yakalandı. E.E., ‘Burada ne yapıyorsun?’ diye soran polislere, 'Başım dönüyordu, burada yatıyordum' cevabını verdi.Gözaltına alınan E.E. emniyetteki sorgusu sonrası adliyeye sevk edildi. E.E.'nin yakalanma anına ilişkin görüntüler polis kamerasına yansıdı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Bartın#Hapis Cezası#Baza

682c489fc24c1fc2469fd6af.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt