• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Haber Ben-Gvir: "İsrail, ABD bayrağındaki yıldızlardan biri değildir"

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde 𝕏 tarafından oluşturulan Ben-Gvir: \"İsrail, ABD bayrağındaki yıldızlardan biri değildir\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 126 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Ben-Gvir: \"İsrail, ABD bayrağındaki yıldızlardan biri değildir\"
Konbuyu başlatan 𝕏
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝕏

𝕏

Teknik Sorumlu
IF - TeknikAdmin

İtibar:

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, ülkesindeki tartışmalı yargı düzenlemesini eleştiren ABD Başkanı Joe Biden'a "İsrail, ABD bayrağındaki yıldızlardan biri değildir." ifadeleriyle tepki gösterdi.​

Ben-Gvir: İsrail, ABD bayrağındaki yıldızlardan biri değildir

Biden'ın, İsrail'de kitlesel protestolara ve grevlere yol açan yargı düzenlemesi konusundaki eleştirisine, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun ardından aşırı sağcı Ben-Gvir'den de tepki geldi.

İsrail Ordu Radyosu'na konuşan Ben-Gvir, Biden'ın "İsrail'in bu yolda devam edemeyeceği" yönündeki eleştirilerine şu karşılığı verdi:

"İsrail, ABD bayrağındaki yıldızlardan biri değildir. Biz bir demokrasiyiz ve ABD Başkanı'nın bunu anlamasını bekliyorum."

İsrail'de yargının yetkililerini hükümetin lehine kısıtlamayı amaçlayan yasal düzenlemeyi savunan aşırı sağcı Bakan, "Şu, tüm dünyada anlaşılmalıdır: Buradaki halk seçimlere gitti ve kendi talepleri var." ifadelerini kullandı.

'Endişeliyim' açıklaması yapan Biden'a Netanyahu'dan cevap: Kararları biz veririz

'Endişeliyim' açıklaması yapan Biden'a Netanyahu'dan cevap: Kararları biz veririz

ABD Başkanı Biden, İsrail'de kitlesel protestolara ve grevlere neden olan tartışmalı yargı düzenlemesi nedeniyle endişelerini dile getirmişti. Beyaz Saray'da gazetecilerin sorularını yanıtlan Biden, İsrail'in zor bir süreçten geçtiği ve bunu halletmeleri gerektiği görüşünü paylaşarak, Netanyahu'nun söz konusu yargı düzenlemesinden vazgeçmesini umduğunu söylemişti.

"Bu yolda devam edemezler. Bunu bir nevi netleştirdim." diyen Biden, Netanyahu'nun gerçek bir uzlaşma sağlayacak şekilde hareket etmesini umduğunu kaydetmişti.

Biden'ın eleştirilerine İsrail Başbakanı Netanyahu da tepki göstermişti. Twitter hesabından bir dizi paylaşımda bulunan Netanyahu, "İsrail, kararlarını en iyi dostları dahil olmak üzere dış baskılara göre değil halkının iradesiyle veren egemen bir ülkedir." ifadelerini kullanmıştı.