Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Beni dede zannettiler

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Beni dede zannettiler

HeraHera doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
ABD’li ünlü aktör Michael Douglas, çocuklarını okulda ziyaret ettiğinde “dedeleri” zannedildiğini söyledi.
Haberin Devamı79 yaşındaki efsane aktör, çocuğunun okuluna gittiğinde kendisine “Bugün büyükbabalar günü değil, ebeveynler günü” dendiğini aktarırken, “Ben de bir ebeveynim” diyerek açıklama yapmak zorunda kaldığını anlattı. 54 yaşındaki eşi Catherine Zeta-Jones ile arasındaki yaş farkıyla ilgili söylenenlere alıştığını belirten Douglas, çocuğunun dedesi zannedilmesinin biraz ağır geldiğini ve o günün kendisi için zor geçtiğini söyledi. 2000 yılında nikâh masasına oturan çiftin 23 yaşında Dylan isimli bir oğulları ve 21 yaşında Carys isimli bir kızları var. Douglas’ın önceki evliliğinden de Cameron isimli bir oğlu olmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Michael Douglas#ABD#Aktör

6628237e1314b85b92fb2fe1.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri