• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanan Aboubakar gemileri yaktı: İstenmediğim yerde kalmam

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanan Aboubakar gemileri yaktı: İstenmediğim yerde kalmam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 203 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanan Aboubakar gemileri yaktı: İstenmediğim yerde kalmam
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Beşiktaş'ta çalkantılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde ıslıklanmasının ardından takım arkadaşlarına dert yandı. Kamerunlu golcünün sözleri sonrası Samet Aybaba da harekete geçti.
Haberin DevamıBeşiktaş'ta iyi başladığı sezonun devamında çeşitli krizlere konu olan, sakatlık yaşayan ve kadro dışı kalan Vincent Aboubakar son olarak Galatasaray derbisinde ıslıklanmıştı.Fanatik'in haberine göre protesto edildiği derbi sonrası takım arkadaşlarına dert yanan Aboubakar; "Kadro dışı bırakılacağım bir eylem içinde olmadım. Öyle olsa burada olmazdım. Bu olay, bir hata veya yanlış anlama yüzünden yaşandı. Sonra doğru yol bulundu. Destek beklerken tepki görmeyi hak etmedim. İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım" dedi.Gözden KaçmasınBeşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos: Oyuncularıma inanıyorumHaberi görüntüleSAMET AYBABA: KULAKLARINI KAPATAboubakar'ın serzenişinden haberdar olan Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Aboubakar ile bir görüşme gerçekleştirdi ve oyuncusuna şunları söyledi:Senin işin sahada. Kulaklarını kapat, işini yap. Taraftar yeri geldiğinde herkese böyle tepki gösterebilir. Futbolda bu var. Futbolcunun işi, hepsine sahadaki performansı ile cevap vermek Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Aboubakar#Samet Aybaba

65e9675f1b45f3aed3a2c971.jpg

Beşiktaş'ta çalkantılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde ıslıklanmasının ardından takım arkadaşlarına dert yandı. Kamerunlu golcünün sözleri sonrası Samet Aybaba da harekete geçti.
Haberin DevamıBeşiktaş'ta iyi başladığı sezonun devamında çeşitli krizlere konu olan, sakatlık yaşayan ve kadro dışı kalan Vincent Aboubakar son olarak Galatasaray derbisinde ıslıklanmıştı.Fanatik'in haberine göre protesto edildiği derbi sonrası takım arkadaşlarına dert yanan Aboubakar; "Kadro dışı bırakılacağım bir eylem içinde olmadım. Öyle olsa burada olmazdım. Bu olay, bir hata veya yanlış anlama yüzünden yaşandı. Sonra doğru yol bulundu. Destek beklerken tepki görmeyi hak etmedim. İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım" dedi.Gözden KaçmasınBeşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos: Oyuncularıma inanıyorumHaberi görüntüleSAMET AYBABA: KULAKLARINI KAPATAboubakar'ın serzenişinden haberdar olan Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Aboubakar ile bir görüşme gerçekleştirdi ve oyuncusuna şunları söyledi:Senin işin sahada. Kulaklarını kapat, işini yap. Taraftar yeri geldiğinde herkese böyle tepki gösterebilir. Futbolda bu var. Futbolcunun işi, hepsine sahadaki performansı ile cevap vermek Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Aboubakar#Samet Aybaba

65e8b0542b0b4e47461a3ec1.jpg