• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Beşiktaş'ta Chamberlain'in aklı derbi maçta!

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Beşiktaş'ta Chamberlain'in aklı derbi maçta! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Beşiktaş'ta Chamberlain'in aklı derbi maçta!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
İsmail ERier@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Mart 13, 2025 07:00İngiliz futbolcu henüz tam kapasitesini sahaya yansıtamadığını belirtirken Beni derbide takip edin. O maça %100 hazır çıkacağım ve kazanacağız” dedi.
Haberin DevamıBeşiktaş'ta Ole Gunnar Solskjaer’in takımın başına gelmesiyle birlikte hem aldığı süreler hem de performansı artan Alex Oxlade-Chamberlain, sabırsızlıkla Galatasaray derbisini bekliyor.İngiliz futbolcu henüz tam kapasitesini sahaya yansıtamadığını belirtirken derbiye kendisini motive ettiğini ifade ederek “Beni derbide takip edin. O maça %100 hazır çıkacağım ve takım arkadaşlarımla hedefimiz olan galibiyete ulaşacağız” diye konuştu.Solskjaer gelene kadar bu sezon sadece 1 karşılaşmada 11’e giren Chamberlain, Norveçli çalıştırıcının ilk maçı olan Antalyaspor mücadelesiyle birlikte takımın değişilmezi oldu. Üst üste 6 lig maçında da direkt maça çıkan yıldız futbolcu bu süreçte herhangi bir skor katkısında bulunamadı.Gözden KaçmasınSüper Lig'de 28. haftanın hakemleri açıklandı!Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Chamberlain#Derbi

67d1da736a4d5a3fe3f70ec1.jpg

İsmail ERier@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Mart 13, 2025 07:00İngiliz futbolcu henüz tam kapasitesini sahaya yansıtamadığını belirtirken Beni derbide takip edin. O maça %100 hazır çıkacağım ve kazanacağız” dedi.
Haberin DevamıBeşiktaş'ta Ole Gunnar Solskjaer’in takımın başına gelmesiyle birlikte hem aldığı süreler hem de performansı artan Alex Oxlade-Chamberlain, sabırsızlıkla Galatasaray derbisini bekliyor.İngiliz futbolcu henüz tam kapasitesini sahaya yansıtamadığını belirtirken derbiye kendisini motive ettiğini ifade ederek “Beni derbide takip edin. O maça %100 hazır çıkacağım ve takım arkadaşlarımla hedefimiz olan galibiyete ulaşacağız” diye konuştu.Solskjaer gelene kadar bu sezon sadece 1 karşılaşmada 11’e giren Chamberlain, Norveçli çalıştırıcının ilk maçı olan Antalyaspor mücadelesiyle birlikte takımın değişilmezi oldu. Üst üste 6 lig maçında da direkt maça çıkan yıldız futbolcu bu süreçte herhangi bir skor katkısında bulunamadı.Gözden KaçmasınSüper Lig'de 28. haftanın hakemleri açıklandı!Haberi görüntüle

55ea09f3f018fbaf4494215e.jpg

67d1b1a06a4d5a3fe3f70e16.jpg