Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Beşiktaş'ta hedef en az 1 kupa!

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Beşiktaş'ta hedef en az 1 kupa!

just be you

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2025 07:00Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Arseven, basketbolda gelecek sezon için iddialı konuştu.
Haberin DevamıBu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda finale çıkan, EuroCup’ta ise yarı final oynayan Beşiktaş Fibabanka’da basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Özkan Arseven, gelecek sezon en az 1 kupayı hedeflediklerini söyledi.Arseven, “Sezon içinde yaşadığımız tüm talihsizlikleri kadromuzda bulunan oyuncularımızın, teknik ve idari ekibimizin üstün gayretleriyle aşmayı başardık ve rotamızdan hiç sapmadık. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da yalnızca bir transfer yaparak kadro istikrarını ne kadar önemsediğimizi kanıtladık” dedi.Gözden KaçmasınCaner Erkin, Eyüpspor'dan ayrıldı!Haberi görüntüleKulübe borç yükü yaratmadan sezonu bitirdiklerini kaydeden Arseven “BKT EuroCup’ta hedefe daha emin adımlarla yürüyecek, Beşiktaş müzesine en az bir kupa getirecek ve taraftarlarımızı mutlu edecek bir takım yaratmak için çalışmalarımıza başladık” ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Basketbol#Özkan Arseven

685d88cafd282fff7860ac3d.jpg

Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2025 07:00Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Arseven, basketbolda gelecek sezon için iddialı konuştu.
Haberin DevamıBu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda finale çıkan, EuroCup’ta ise yarı final oynayan Beşiktaş Fibabanka’da basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Özkan Arseven, gelecek sezon en az 1 kupayı hedeflediklerini söyledi.Arseven, “Sezon içinde yaşadığımız tüm talihsizlikleri kadromuzda bulunan oyuncularımızın, teknik ve idari ekibimizin üstün gayretleriyle aşmayı başardık ve rotamızdan hiç sapmadık. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da yalnızca bir transfer yaparak kadro istikrarını ne kadar önemsediğimizi kanıtladık” dedi.Gözden KaçmasınCaner Erkin, Eyüpspor'dan ayrıldı!Haberi görüntüleKulübe borç yükü yaratmadan sezonu bitirdiklerini kaydeden Arseven “BKT EuroCup’ta hedefe daha emin adımlarla yürüyecek, Beşiktaş müzesine en az bir kupa getirecek ve taraftarlarımızı mutlu edecek bir takım yaratmak için çalışmalarımıza başladık” ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Basketbol#Özkan Arseven

685d7fc8fd282fff7860abee.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri