Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Beşiktaş'ta Masuaku'nun bileti kesildi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beşiktaş'ta Masuaku'nun bileti kesildi!

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2024 10:08Başkan Hüseyin Yücel’in, “Prime göre maç seçen futbolcular var. Onların kimler olduğunu biliyorum” dediği oyuncuların başında gelen Masuaku bundan sonraki maçlarda oynatılmayacak. Ayrıca performansları yetersiz görülen Ernest Muci, Cher Ndour ve Al-Musrati de yönetim tarafından uyarıldı.
Haberin DevamıBeşiktaş'ta geldiği günden beri performansı eleştiri konusu olan, 160 bin Euro alacağı için kasım ayında kulübe ihtarname çekip FİFA’ya şikayet eden Arthur Masuaku, başkan Hüseyin Yücel ve yönetim kurulunun kararıyla kadro dışı bırakıldı.Kulübün FİFA’dan ceza almaması için Demokratik Kongolu futbolcunun takımla birlikte antrenmana çıkmasına izin verilecek ancak maçlarda oynamayacaCİDDİ TEMİZLİK YAPILACAKTeknik heyet ve taraftarın da gözünden düşen 31 yaşındaki Masuaku, 29 Aralık’ta seçilecek yeni yönetim tarafından devre arasında satılacak ya da kiralık olarak gönderilecek.Siyah beyazlı takımda ayrıca performansları yetersiz görülen Ernest Muci, Cher Ndour ve Al-Musrati de yönetim tarafından uyarıldı. Bonservisleri Beşiktaş’ta olan Muci ve Al-Musrati için kiralama dahil çok sayıda opsiyon gündeme gelirken, PSG’den kiralanan Ndour’un da geri gönderilmesi konuşulmaya başlandı. Beşiktaş Başkanı Hüseyin Yücel, konuyla ilgili olarak, “Prime göre maç seçen futbolcular var. Onların kimler olduğunu biliyorum. Adana Demirspor’a bile kaybetmek ne demek! Fenerbahçe maçında böyle oynamıyorlar. Seçildiğimizde takımda ciddi temizlik yapılacak” açıklamasını yapmıştı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Beşiktaş#Masuaku

676517d90851c4e6b8a35737.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri