• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Beylikdüzü'ndeki metrobüs kazasından yeni görüntü! Ebru Heper'in dayısı isyan etti

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 44

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Beylikdüzü'ndeki metrobüs kazasından yeni görüntü! Ebru Heper'in dayısı isyan etti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Beylikdüzü'ndeki metrobüs kazasından yeni görüntü! Ebru Heper'in dayısı isyan etti
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Özcan KILIÇ / İSTANBUL, (DHA) - Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2025 12:52İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde Haramidere'de iki metrobüsün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü 40 kişi de yaralandı. Ebru Heper'in (37) cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Hayatını kaybeden Heper'in dayısı Tuncay Bıkmaz, "Araçların hepsi bozuk biri değil. Araçların hepsi arızalı bakım hiç yok." diye konuştu. Öte yandan kaza anına ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı.
Haberin DevamıKaza, dün saat 16.00 sıralarında Beylikdüzü Haramidere Sanayi Metrobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Büyükçekmece istikametinde seyreden metrobüs, Haramidere Sanayi durağında aynı yönde ilerleyen başka bir metrobüse arkadan çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralanan yolculardan bazılarına olay yerinde müdahale ederken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ebru Heper (37) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ebru Heper’in cenazesinin memleketi Sivas’a gönderileceği öğrenildi.
Haberin DevamıHEPER'İN DAYISI: 'ARAÇLARIN HEPSİ BOZUK BAKIM HİÇ YOK'Ebru Heper’in dayısı Tuncay Bıkmaz, "Saat 16.00 civarlarında oldu, bize daha sonradan bilgi geldi. Olay yerine gidince yeğenimizin hayatını kaybettiğini öğrendik. Araç sigorta işinde çalışıyordu. Çok denetlenmesi lazım, sıkıntılar yaşıyoruz. Bundan önce 9 kişi daha hayatını kaybetti.Metrobüsler bozuk. Hastaneden aldık, Adli Tıp’a geldik, Adli Tıp’tan alıp tekrar gasilhaneye götüreceğiz Küçükçekmece’ye, oradan direkt memleketi Sivas’a götüreceğiz. Araçların hepsi bozuk biri değil. Araçların hepsi arızalı, bakım hiç yok. Ben de Esenyurt’ta ikamet ediyorum aynı zamanda esnafım.Defalarca metrobüsle gidiyorum. Her gittiğimde araçların ön paneline bakıyorum araçların hepsi arızalı. Şoförlere de dile getiriyorum, arkadaşlar 'Biz işçiyiz müdahale edemiyoruz' diyorlar. Sizler gerekli mercilere bildirin diyorlar. Bizler bildiriyoruz ama ilgi göremiyoruz." dedi.(DHA)Gözden KaçmasınMüşteriden IBAN ile ödeme aldı, hayatı altüst oldu! Askere bile gidemiyorHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Metrobüs#Kaza#İstanbul

682072599f080fe2395277f3.jpg

682077cb9f080fe239527869.jpg

682072389f080fe2395277ee.jpg

682072389f080fe2395277ec.jpg

68204aa39f080fe239527617.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri