Biden’dan Meksika’nın yeni Devlet Başkanı Sheinbaum'a tebrik mesajı

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 201

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Biden’dan Meksika’nın yeni Devlet Başkanı Sheinbaum'a tebrik mesajı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 201 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Biden’dan Meksika’nın yeni Devlet Başkanı Sheinbaum'a tebrik mesajı
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
ABD Başkanı Joe Biden, Meksika'nın ilk kadın devlet başkanı olarak seçilen Claudia Sheinbaum'u tebrik etti.
Haberin DevamıABD Başkanı Joe Biden, Meksika’nın yeni Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum'u tebrik etti. Biden, yaptığı yazılı açıklamada, “Claudia Sheinbaum'u Meksika'nın ilk kadın devlet başkanı olarak seçilmesinden dolayı kutluyorum. İki ülke arasındaki kalıcı bağları yansıtan ortaklık ve dostluk ruhu içerisinde seçilmiş Başkan Sheinbaum ile yakın bir şekilde çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Her iki ülkenin değerlerini ve çıkarlarını halklarımızın yararına olacak şekilde ilerletme konusundaki kararlılığımızı ifade ediyorum. Ayrıca Meksika halkını yerel, eyalet ve federal düzeylerde 20 binden fazla makam için ülke çapında başarılı bir demokratik seçim süreci yürüttükleri için kutluyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#ABD#Joe Biden#Meksika

665de6ab5e5f3919c4bbd0bb.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/