• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Haber ”Biji Serok Apo” sloganlarına Nedim Şener’den tepki

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde 𝕏 tarafından oluşturulan ”Biji Serok Apo” sloganlarına Nedim Şener’den tepki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 104 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı ”Biji Serok Apo” sloganlarına Nedim Şener’den tepki
Konbuyu başlatan 𝕏
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝕏

𝕏

Teknik Sorumlu
IF - TeknikAdmin

İtibar:

”Biji Serok Apo” sloganlarına Nedim Şener’den tepki

Baharın habercisi Nevruz bayramı, İstanbul, Ankara, İzmir, Mardin, Muş, Siirt, Van başta olmak üzere yurdun birçok ilinde düzenlenen etkinlikle kutlandı. Nevruz kutlamaları İstanbul’daki adresi ise Yenikapı’da. HDP, HDK ile Yeşiller Partisi tarafından organize edilen Nevruz kutlamalarına HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, olmak üzere birçok isim katıldı.

Öte yandan HDP ve destekçilerinin organize ettiği Nevruz kutlamaları büyük provokasyona sahne oldu. Kutlamalara katılanların ‘Biji Serok Apo’ sloganı atması tansiyonu artırdı.

‘Biji Serok Apo’ sloganlarının atıldığı anlar sosyal medyada da yayılınca büyük tepki çekti.

O anlara tepkilerden biri gazeteci Nedim Şener’den geldi. Pervin Buldan’a ve Biji Serok Apo sloganlarının atıldığı İstanbul Yenikapı’daki nevruz kutlamalarına yanıt gazeteci Nedim Şener’den geldi.Şener, “Kılıçdaroğlu’nun görüşme için kapısında beklediği, Akşener’in de “görüşmesinde sakınca yok”dediği PKK/HDP zihniyeti bu” diye konuştu.

biji serok apo sloganlarina nedim senerden tepki 0 bFc27Hst