Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Bilgisayar oyunundan etkilenip dehşet saçmıştı! Çarpıcı detaylara CNN TÜRK ulaştı: Çatılara çıkarak etrafı gözlemlemiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilgisayar oyunundan etkilenip dehşet saçmıştı! Çarpıcı detaylara CNN TÜRK ulaştı: Çatılara çıkarak etrafı gözlemlemiş

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
Dün Eskişehir'de yaşanan korkunç olay Türkiye'nin gündemine oturdu. Oynadığı bilgisayar oyunundan etkilenen 18 yaşındaki genç, özel ekipmanlarla girdiği bahçede vatandaşlara bıçakla saldırıp 5 kişiyi yaraladı. CNN TÜRK, infial yaratan olayın ayrıntılarına ulaştı. Olay yerinden yayın yapan CNN TÜRK muhabiri, kabusun nasıl gerçekleştiğini tek tek anlatarak görgü tanıklarına mikrofon uzattı.
Haberin DevamıCNN TÜRK Muhabiri Murat Bekmezci, Eskişehir'deki olayın ayrıntılarını şu sözlerle anlattı:O dehşet anlarının yaşandığı yerdeyiz. Burası Tepebaşı Uluönder Mahallesi. Saldırgan, bilgisayar oyununu oynadıktan sonra bu noktaya geldi. Bu binanın boş alanında kıyafetlerini değiştirdi ve kaskını çelik yeleğini taktı, ardından caminin bulunduğu kısma doğru ilerledi. Çocuğun oynadığı oyun kesici aletlerle ilgili oyundu.Sabah erken saatlerde buraya geldik, vatandaşlarla konuşma fırsatı bulduk. Vatandaşların dediklerine göre saldırgan daha önce bu noktaya gelmiş, çatılara çıkarak etrafı gözlemlemiş.Kıyafet değiştirdikten sonra cami parkına hareket etti. Elinde biber gazı bıçak ve pala vardı. Girdikten sonra koşarak ilerledi. İçeride park ve oyun alanları var. Vatandaşlar çay içip sohbet ediyordu. Buraya gelip sağa sola bakıp bir kişiyi bıçakladı, daha sonra ilerleyip bir kişiyi daha bıçakladı. Sonraki hedefi de tramvay durağı oldu. Orada da bir kişiyi bıçakladı. Toplamda 5 kişi yaralandı.Haberin DevamıGözden KaçmasınEskişehir'de dehşet anları! Bilgisayar oyunundan etkilendi; maske ve çelik yelekle çıktığı sokakta 5 kişiyi bıçakla yaraladıHaberi görüntüleGÖREVE GİDEN POLİS MEMURU YAKALADIGörev yerine giden polis memuru fark edip takip ederek yakalandı. Bugün burası ıssız. Çocukları göremiyoruz. Saldırgan gözaltına alındı ve işlemleri sürüyor. Dikkat çeken bir detay vardı; saldırganın daha önce saldırıyı planladığı ortaya çıktı. Duşumu alıp ekipmanlarımla dışarı çıkacağım, arabayla ya da toplu ulaşım aracıyla saldırıyı gerçekleştireceğim yere gidip kıyafetlerimi değiştireceğim. Baltamı yeleğimi alıp herkese saldırıyorum ifadelerini kullandı. Bunu sosyal medyadan paylaşmıştı. Orta halli mahallede büyüdüm, ortaokul yıllarımın sonlarına doğru insanlara karşı nefretim arttı dedi ifadesinde.Murat Bekmezci'ye konuşan Uluönder Mahallesi Muhtarı Hasan Güler, olaya ilişkin şunları anlattı:"Sizlerin aracılığınızla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizim mahallemizde 2021 yılına kadar oturdular, daha sonra ev alıp taşındılar.Haberin DevamıAnne - baba çalıştığı için anneanne ve dede baktı çocuğumuza. Normal bir aile, normal ailemizin çocuğu. Yani böyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmiyorduk.SALDIRIDAN SONRA NELER YAŞANDI?İki bloğumuzun arasında üstünü değiştirdikten sonra caminin çay ocağına geliyor. Çay ocağına geldikten sonra gözüne kestirdiği mi, takip ettiği mi diyelim bilemiyorum bıçaklıyor. Birkaç kişiyi kovalamış, parkın içinde de birkaç kişiye bıçağı salladıktan sonra muhtarlığımızın önünden geçiyor.Polisimiz olmasaydı daha çok şeyler olabilirdi. Burası aktarma noktası olduğu için kalabalık, yoğunluk çok olur. Hep de yaşlılarımızı seçmiş. Geçmiş olsun diyorum halkımıza."
Haberle ilgili daha fazlası:#Eskişehir#Bilgisayar Oyunu#Oyun

66bb0e6ed43dd365ca0fab88.jpg

66ba5ea34c0ad0978a8c3bd0.jpg

66bb0e8dd43dd365ca0fab8b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri