• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Bir annenin isyanı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 42

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Bir annenin isyanı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Bir annenin isyanı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Umutcan ÖREN / DHAOluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2025 07:0013 yaşındaki Mete B., önceden tanımadığı ve kendisinden uyuşturucu isteyen 15 yaşındaki M.Ö. tarafından bıçaklandı. Mete B., hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, yakalanan M.Ö. çıkarıldığı nöbetçi mahkemede serbest bırakıldı. Mete B.’nin annesi Hülya B., “Bunu yapan ‘çocuk’ diye elini kolunu sallayarak serbest gezecek mi?” dedi.
Haberin DevamıAnkara’da 22 Nisan’da akşam saatlerinde İncirli Mahallesi’ndeki parkta, 8’inci sınıf öğrencisi Mete B. (13), arkadaşlarıyla oynadığı sırada kendisine uyuşturucu madde soran daha önce tanımadığı M.Ö. (15) tarafından sırtından bıçaklandı. Yaralanan Mete B., hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Gözaltına alınan M.Ö. ise sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.‘BİZ ÇOCUKLARIMIZI SOKAKTA TOPLAMADIK’Mete B., hastanedeki tedavisinden sonra taburcu edildi. Mete B.’nin annesi Hülya B., şikâyetçi oldukları şüpheli M.Ö.’nün serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Hülya B., işten eve dönerken oğlunun bıçaklandığını öğrendiğini söyleyerek, “Oğlum bakkala gitmişti. Anahtarı evde unutunca, ‘Anne ben parkta seni bekleyeyim’ dedi. Sonra o gelmiş çocuğumdan uyuşturucu istemiş. Çocuğum nereden bilsin uyuşturucuyu. Onunla ilgili aralarında bir tartışma çıkıyor. Çocuğum bıçağı görünce kaçıyor. Ayağı takılıp düşünce sırtından saplamış. Şans eseri kalbine ya da ciğerine gelmedi. Yapan 15 yaşında. Bu mahallede oturmuyor. Teyzesinin evine ziyarete gelmiş. Çocuk serbest. Şu an benim çocuğumun can güvenliği var mı? O çocuğu serbest bırakan savcılar neye göre serbest bıraktılar? Başka birilerinin canını da yaksın diye mi serbest bıraktılar? İstanbul’da buna benzer bir olay oldu. İtalyan şefin oğlu öldü. Ben şanslıyım ki çocuğum hayatta. Bunu yapan çocuk diye elini kolunu sallayarak serbest gezecek mi? Bugün benim çocuğum kurtuldu, yarın başkasının çocuğunun başına da gelebilir. Biz çocuklarımızı sokakta toplamadık. ‘18 yaşından küçük’ denilip de 2-3 ay yatıp da 3 sene yatıp da ya da yatmayarak serbest mi kalacak? Şu an çocuğumun can güvenliğinden kaygılıyım. Ben çocuğumu 24 saat çanta gibi yanımda gezdiremem” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Ankara#Uyuşturucu#Hastane

680ff4bff9612a0a8525716c.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri