Nilsu Yönetici Eğitim Editörü Katılım 20 Ağu 2025 Mesajlar 249 Tepkime puanı 63 IFGT Puan 18 Cinsiyet Kadın Şehir Rize İlgi Alanı Edebiyat Salı saat 15:56'de #1 ''Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.'' Devamını okumak için tıklayın...
''Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.'' Devamını okumak için tıklayın...
Nilsu Yönetici Eğitim Editörü Katılım 20 Ağu 2025 Mesajlar 249 Tepkime puanı 63 IFGT Puan 18 Cinsiyet Kadın Şehir Rize İlgi Alanı Edebiyat Çarşamba saat 17:32'de #2 Kusura bakma sevgilim... Heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok!
Nilsu Yönetici Eğitim Editörü Katılım 20 Ağu 2025 Mesajlar 249 Tepkime puanı 63 IFGT Puan 18 Cinsiyet Kadın Şehir Rize İlgi Alanı Edebiyat Çarşamba saat 19:22'de #3 Yaşanan olaylara ithafen; ''Vatanı korumak, çocukları korumak ile başlar.''
Nilsu Yönetici Eğitim Editörü Katılım 20 Ağu 2025 Mesajlar 249 Tepkime puanı 63 IFGT Puan 18 Cinsiyet Kadın Şehir Rize İlgi Alanı Edebiyat Dün 12:50 da #4 “Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk hâlinde yaşatır ya da bir milleti esaret ve sefalete terk eder.”
“Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk hâlinde yaşatır ya da bir milleti esaret ve sefalete terk eder.”
xen IFGT Üyesi Katılım 15 Nis 2026 Mesajlar 17 Tepkime puanı 6 IFGT Puan 3 Cinsiyet Erkek Şehir Yalova Dün 13:32 da #5