Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Bodrum'da Galatasaray lokali açıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bodrum'da Galatasaray lokali açıldı

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2024 13:57Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği’nin yeni lokali, coşkulu bir açılış töreniyle hizmete girdi. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen törende, sarı-kırmızı renklere gönül verenler bir araya geldi.
Haberin DevamıGümbet Mahallesi’nde düzenlenen törene, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu’nun yanı sıra, Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Numan Balaban, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz ve çok sayıda taraftar katıldı. Açılış töreni, lokalin kurdelesinin kesilmesiyle başladı. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, törende yaptığı konuşmada, Bodrum’da Galatasaray camiasını bir araya getiren bu tür mekanların önemine dikkat çekerek, dernek üyelerine teşekkür etti.Açılışın ardından, Galatasaraylı taraftarlar marşlar ve tezahüratlarla coşkuyu doruğa çıkardı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimleriyle kutlamalar devam etti. Taraftarlar, lokalin bir buluşma noktası olacağına inandıklarını ifade ederek, Galatasaray sevgisini Bodrum’da yaşatacaklarını belirtti.Haberin DevamıBodrum Galatasaray Taraftarları Derneği’nin yeni lokali, taraftarların ortak buluşma noktası olarak hizmet verecek.
Haberle ilgili daha fazlası:#GALATASARAY#Bodrum Fk#Süper Lig

6741b4e3137aa5ab3b67a00a.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri