• Türkiye'nin En Güncel IRC Forumuna Hoş Geldin
    İçerikleri görebilmek ve topluluğumuza katılmak için lütfen oturum açın.

Duyuru Bölüm Kuralları

• Konbuyu başlatan IFGT
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 313
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IFGT

IFGT System
500x150.png

🛡️ Yeni Sunucular Kategori Kuralları

Değerli IFGT Kullanıcıları;

Sunucu tanıtımlarınızın düzenli bir şekilde sergilenmesi ve topluluğumuza fayda sağlaması adına, bu kategori altında açılan tüm konular aşağıdaki kurallara tabidir:

📋 Uygulama ve İçerik Kuralları

• Şablon Uyumu: Sunucu tanıtımları, belirlenen Tanıtım Şablonu’na uygun olmak zorundadır. Şablona uymayan içerikler kilitlenerek Geri Dönüşüm Kutusu'na taşınacaktır.
  • Tek Konu Kuralı: Aynı sunucu için birden fazla tanıtım konusu açılamaz. Mükerrer konular silinecektir.
  • Güncel Mesajları: Açılmış olan konulara "Güncel", "Up" gibi sadece konuyu yukarı taşımaya yönelik iletiler gönderilmesi yasaktır.
  • İkili Tartışmalar: Konu içerisinde kullanıcılar veya konu sahibi arasında polemik yaratacak ikili tartışmalara girilmemelidir.
  • İçerik Kısıtlaması: Cinsel içerikli sitelerin/sunucuların tanıtımı kesinlikle yasaktır.
  • Linkli Sunucular: Birbirine linkli (split) olan sunucular için ayrı ayrı konu açılmasına izin verilmez.
  • Aktiflik Durumu: Tanıtımı yapılan ancak teknik olarak deaktif (kapalı) durumda olan sunucuların konuları kilitlenerek arşive kaldırılır.

⚖️ Sorumluluk ve Yetki

NOT: Kategori içerisinde açılan her türlü içeriğin hukuki sorumluluğu, konuyu açan üyeye aittir.
  • Konularınızın güncel kalması ve silinmemesi için lütfen yukarıdaki maddelere riayet ediniz. Kurallara uymayan içerikler hakkında yönetim tarafından müdahale (kilitleme, silme) hakkı saklıdır.
  • IFGT Yönetimi, kategori kurallarını güncelleme veya yeni maddeler ekleme inisiyatifine sahiptir.
  • Forum üyesi olan ve bu kategoriyi kullanan herkes, bu kuralları okumuş ve peşinen kabul etmiş sayılır.
Keyifli Forumlar Dileriz.IFGT Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt