Yeni Sunucular Kategori Kuralları
Değerli IFGT Kullanıcıları;Sunucu tanıtımlarınızın düzenli bir şekilde sergilenmesi ve topluluğumuza fayda sağlaması adına, bu kategori altında açılan tüm konular aşağıdaki kurallara tabidir:
Uygulama ve İçerik Kuralları
- Şablon Uyumu: Sunucu tanıtımları, belirlenen Tanıtım Şablonu’na uygun olmak zorundadır. Şablona uymayan içerikler kilitlenerek Geri Dönüşüm Kutusu'na taşınacaktır.
- Tek Konu Kuralı: Aynı sunucu için birden fazla tanıtım konusu açılamaz. Mükerrer konular silinecektir.
- Güncel Mesajları: Açılmış olan konulara "Güncel", "Up" gibi sadece konuyu yukarı taşımaya yönelik iletiler gönderilmesi yasaktır.
- İkili Tartışmalar: Konu içerisinde kullanıcılar veya konu sahibi arasında polemik yaratacak ikili tartışmalara girilmemelidir.
- İçerik Kısıtlaması: Cinsel içerikli sitelerin/sunucuların tanıtımı kesinlikle yasaktır.
- Linkli Sunucular: Birbirine linkli (split) olan sunucular için ayrı ayrı konu açılmasına izin verilmez.
- Aktiflik Durumu: Tanıtımı yapılan ancak teknik olarak deaktif (kapalı) durumda olan sunucuların konuları kilitlenerek arşive kaldırılır.
Sorumluluk ve Yetki
NOT: Kategori içerisinde açılan her türlü içeriğin hukuki sorumluluğu, konuyu açan üyeye aittir.
- Konularınızın güncel kalması ve silinmemesi için lütfen yukarıdaki maddelere riayet ediniz. Kurallara uymayan içerikler hakkında yönetim tarafından müdahale (kilitleme, silme) hakkı saklıdır.
- IFGT Yönetimi, kategori kurallarını güncelleme veya yeni maddeler ekleme inisiyatifine sahiptir.
- Forum üyesi olan ve bu kategoriyi kullanan herkes, bu kuralları okumuş ve peşinen kabul etmiş sayılır.