Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Burak Yılmaz taktik öğrenmek için Inter'e gitti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak Yılmaz taktik öğrenmek için Inter'e gitti!

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2024 07:00Teknik direktör Burak Yılmaz; Inter'in hocası Inzaghi ve Hakan Çalhanoğlu ile buluştu.
Haberin DevamıTeknik direktör Burak Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu’nun forma giydiği İnter Kulübü’nü ziyaret etti.Burada Çalhanoğlu ve teknik direktör Simone İnzaghi ile bir araya gelen Yılmaz, “Gelişmeye ve öğrenmeye devam. Benim için futbolda taktik denildiğinde özellikle Serie A’nın çok önemli bir yeri vardır. İnter’de çok başarılı işler yapan ve taktiksel yaklaşımını çok beğendiğim İnzaghi’nin misafiri oldum. Sistemini, çalışma prensiplerini, antrenman metodunu yakından inceleme fırsatı buldum. Benim için oldukça öğretici bir deneyim oldu” ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınFenerbahçe'nin Kayserispor kamp kadrosunda 4 eksik! Saint-Maximin...Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Burak Yılmaz#Inter#Hakan Çalhanoğlu

6740c30a3d449491ed90673e.jpg

Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2024 07:00Teknik direktör Burak Yılmaz; Inter'in hocası Inzaghi ve Hakan Çalhanoğlu ile buluştu.
Haberin DevamıTeknik direktör Burak Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu’nun forma giydiği İnter Kulübü’nü ziyaret etti.Burada Çalhanoğlu ve teknik direktör Simone İnzaghi ile bir araya gelen Yılmaz, “Gelişmeye ve öğrenmeye devam. Benim için futbolda taktik denildiğinde özellikle Serie A’nın çok önemli bir yeri vardır. İnter’de çok başarılı işler yapan ve taktiksel yaklaşımını çok beğendiğim İnzaghi’nin misafiri oldum. Sistemini, çalışma prensiplerini, antrenman metodunu yakından inceleme fırsatı buldum. Benim için oldukça öğretici bir deneyim oldu” ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınFenerbahçe'nin Kayserispor kamp kadrosunda 4 eksik! Saint-Maximin...Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Burak Yılmaz#Inter#Hakan Çalhanoğlu

674099e89f58303588a89617.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri