• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Burak Yılmaz’dan yabancı hakem açıklaması: Karşıyım!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Burak Yılmaz’dan yabancı hakem açıklaması: Karşıyım! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Burak Yılmaz’dan yabancı hakem açıklaması: Karşıyım!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2025 17:00Kasımpaşa Teknik Direktörü Burak Yılmaz, yabancı hakem açıklamasında bulundu.
Haberin DevamıSüper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da forma giyen Burak Yılmaz konuştu.Genç teknik adam Habertürk’e yaptığı açıklamalada şu ifadelere yer verdi;“Yabancı hakeme kesinlikle karşıyım. Ben, Türk hakemlerinin aslan gibi her maçı yönetebileceğini düşünüyorum. Bu insanların arkasında durmak ve onları desteklemek gerekiyor. Ben her zaman onların yanındayım. Benim de canımı çok yaktılar ama canları sağ olsun.”“Günahıyla sevabıyla Türk hakemlerinin ligimizdeki maçları yönetmesi gerektiğini düşünüyorum. Yabancı hakemin bizi daha büyük kaosa götüreceğini düşünüyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Burak Yılmaz#Kasımpaşa#Süper Lig

67e2b6df0906cb5bcba56440.jpg