• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Buse Terim Hollywood yıldızlarıyla röportaj yaptı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Buse Terim Hollywood yıldızlarıyla röportaj yaptı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Buse Terim Hollywood yıldızlarıyla röportaj yaptı
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2025 07:31BUSE Terim, komedi-aksiyon filmi “Back in Action”ın başrol oyuncuları Cameron Diaz ve Jamie Foxx ile röportaj gerçekleştirdi.
Haberin DevamıDiaz, Terim’in “Oyunculuktan uzaktın. Seni oyunculuğa döndüren ne oldu?” sorusuna şu yanıtı verdi:“Bana doğru zaman gibi geldi. Ailem ve kendim için bu zorluğu birlikte üstlenmek doğru bir şey gibi hissettirdi. En önemlisi de eğer geri döneceksem kiminle olduğuydu. Kiminle ailemden uzaklaşıp sette bir gün geçirecektim? Jamie Foxx, belirleyici faktördü. Çünkü neye girdiğimi biliyordum. 10 yıl sonra geri dönüp bir film yapabilmek büyük ayrıcalık.”Foxx ise Diaz ile filmdeki uyumu hakkında şunları söyledi:“Bazen, kameraların dışında kalan ilişkiler gözden kaçabiliyor. Çünkü burası Hollywood. Beraber çok güldük ve keyifli zaman geçirdik. Biraz geçmişe gitmiş gibi olduk.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Buse Terim#Cameron Diaz#Jamie Foxx

679074ab2c37dc06c95697ba.jpg

Geri
Üst Alt