• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Çağdaş Atan'dan Beşiktaş maçı itirafı: Beklemiyorduk

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Çağdaş Atan'dan Beşiktaş maçı itirafı: Beklemiyorduk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 234 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Çağdaş Atan'dan Beşiktaş maçı itirafı: Beklemiyorduk
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıBaşakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.Kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Çağdaş Atan, "Öncelikle rakibimize büyük bir saygıyla kendi oyunumuzdan bahsetmek istiyorum. Bugün topa sahip olacağımızı biliyorduk. Ona göre rakip seçtik hazırlık maçlarında, ona göre çalıştık. Ama bu kadar derinde beklemiyorduk. İlk 15 dakika rakibin bizim sahada topa dokunduğunu düşünmüyorum. Kendimizi şu yönden eleştirebiliriz, topun hızı yavaş kaldı. Rakip de çok hareket etmeden bekleyince, topu tamamen bize bırakınca topun hızı yavaş kaldı. Kendime söyleyebileceğim tek şey, bu maçta biraz daha erken direkt oyuna dönebilirdim. Maçı kaybetsek, çok üzülürdüm. Beraberliğe sevinmedim. Bugün kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularım kazanmak için ellerinden geleni yaptı. Bundan sonraki maçlarında Beşiktaş'a başarılar dilerim" diye konuştu.Haberin DevamıKalan maçları kazanmak istediklerini kaydeden Çağdaş Atan, "Bizim bugün tek amacımız bu maçı kazanmaktı. Çok topla oynadığın, domine ettiğin maçta mağlubiyet sizi moral, motivasyon olarak geriye atabiliyor. Son dakikada bir puanı alabilmek, mağlubiyetin üzüntüsünü üzerimizden almış oldu. Bundan sonraki 7 maçımızı kazanmak için oynamaya çalışacağız." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Başakşehir#Süper Lig#Beşiktaş

660f08ed3f75150bab8f4d10.jpg

Geri
Üst Alt