• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Yerel yöneticilerimizle birçok projeye imza atacağız

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 96

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Yerel yöneticilerimizle birçok projeye imza atacağız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 96 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Yerel yöneticilerimizle birçok projeye imza atacağız
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara'da oyunu kullandı. Bakan Işıkhan, "Gelecek yüzyılda bu yerel yöneticilerimizle birlikte hem istihdamın hem de iş gücünün arttırılması noktasında birlikte çalışacağımız birçok projeye imza atacağız" ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çankaya İzciler Ortaokulu'nda 2269 numaralı sandıkta eşi Semire Işıkhan ile oy kullandı. Bakan Işıkhan, oyunu sandığa attıktan sonra gazetecilere açıklama yaptı. Türkiye'yi gelecek yüzyıla hazırlayacak yerel yöneticileri belirlemek amacıyla oylarını kullandıklarını belirten Bakan Işıkhan, "İnşallah bu seçim sonuçları, gelecekte projelerle ve hizmetlerle, yerel yöneticilerimizin başarısıyla birlikte inşallah belli bir noktaya gelecek. Ben seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gelecek yüzyılda da bu yerel yöneticilerimizle birlikte hem istihdamın arttırılmasını, hem de iş gücünün arttırılması noktasında birlikte çalışacağımız birçok projeye imza atacağız inşallah. Seçimler de gördüğünüz gibi demokrasi şenliğinde geçiyor. Seçimlerin ülkemize, aziz milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı#Vedat Işıkhan#Secim2024

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri
Üst Alt