• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Can Paksoy’a bir beraat daha

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Can Paksoy’a bir beraat daha başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 81 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Can Paksoy’a bir beraat daha
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

Can Paksoy, 14 yıl önce Nazlı Sinem Erköseoğlu’nu öldürdüğü iddiasıyla yargılanıyor.
Haberin Devamıİstanbul Beyoğlu’nda 26 Eylül 2010 günü apartman boşluğunda cesedi bulunan Boston Üniversitesi mezunu 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüne ilişkin üçüncü kez yargılanan Can Paksoy, bir kez daha hâkim karşısına çıktı. Yargıtay’ın bozma kararına ilişkin görüşü sorulan Can Paksoy, “Karşı tarafın acısını anlıyorum ama ben suçsuzum. 14 yıldır üzerime yapışan bu leke ile yaşıyorum. İş hayatımda da normal hayatımda da herkes bana ‘Acaba yaptı mı?” diye şüphe ile yaklaşıyor. Adaletin er ya da geç ortaya çıkacağını biliyorum” dedi.MÜEBBET HAPSİ İSTENDİDuruşma savcısı, sanık Paksoy’un müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.Yargıtay’ın bozma kararına uymayarak eski kararında direnen mahkeme heyeti, Paksoy’un mahkumiyetine inandırıcı delil elde edilemediğinden beraatına karar verdi. Paksoy hakkındaki yurtdışına çıkış yasağını da kaldırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul#Beyoğlu#Can Paksoy

65fe06425f2fdfe553ea397e.jpg

Can Paksoy, 14 yıl önce Nazlı Sinem Erköseoğlu’nu öldürdüğü iddiasıyla yargılanıyor.
Haberin Devamıİstanbul Beyoğlu’nda 26 Eylül 2010 günü apartman boşluğunda cesedi bulunan Boston Üniversitesi mezunu 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüne ilişkin üçüncü kez yargılanan Can Paksoy, bir kez daha hâkim karşısına çıktı. Yargıtay’ın bozma kararına ilişkin görüşü sorulan Can Paksoy, “Karşı tarafın acısını anlıyorum ama ben suçsuzum. 14 yıldır üzerime yapışan bu leke ile yaşıyorum. İş hayatımda da normal hayatımda da herkes bana ‘Acaba yaptı mı?” diye şüphe ile yaklaşıyor. Adaletin er ya da geç ortaya çıkacağını biliyorum” dedi.MÜEBBET HAPSİ İSTENDİDuruşma savcısı, sanık Paksoy’un müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.Yargıtay’ın bozma kararına uymayarak eski kararında direnen mahkeme heyeti, Paksoy’un mahkumiyetine inandırıcı delil elde edilemediğinden beraatına karar verdi. Paksoy hakkındaki yurtdışına çıkış yasağını da kaldırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul#Beyoğlu#Can Paksoy

5b4f2f755379ff1e9c281309.jpg

Geri
Üst Alt