Canlı Anlatım: Adana Demirspor Samsunspor maçı

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 37

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı Anlatım: Adana Demirspor Samsunspor maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 37 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı Anlatım: Adana Demirspor Samsunspor maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2024 15:01Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor, Samsunspor'u konuk ediyor. Müsabakayı Spor Arena'dan anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıAdana Demirspor ile Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında karşı karşıya geliyor.CANLI ANLATIMAdana Demirspor 0-0 Samsunsporİlk yarı oynanıyor...ADANA DEMİRSPOR SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?Süper Lig'in 8'inci Hafta mücadelesinde Adana Demirspor, Samsunspor'u konuk ediyor. 6 Ekim Pazar günü saat 16.00'da oynanan mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanıyor.İLK 11'LERAdana Demirspor: Vedat, Arda, Semih, Gravillon, Abdulsamet, Tayfun, Maestro, Salih, İzzet, Ali Yavuz, Yusuf Barasi.Samsunspor: Okan Zeki, Satka, Van Drongelen, Bola, Bennasser, Ntcham, Muja, Holse, Emre, Mouandilmadji
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana Demirspor#Samsunspor#Süper Lig

67027addf720e67673866743.jpg