• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı anlatım: Benfica - Chelsea (FIFA Kulüpler Dünya Kupası) Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü...

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: Benfica - Chelsea (FIFA Kulüpler Dünya Kupası) Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: Benfica - Chelsea (FIFA Kulüpler Dünya Kupası) Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü...
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2025 21:55FIFA Kulüpler Dünya Kupası son 16 turunda milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün forma giydiği Benfica, Chelsea ile karşı karşıya geliyor.
Haberin DevamıFIFA Kulüpler Dünya Kupası son 16 maçında Portekiz ekibi Benfica ile İngiltere Premier Lig devi Chelsea karşı karşıya geliyor. Charlotte'taki Bank of America Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Slavko Vincic düdük çalacak. İLK 11'LER BELLİ OLDU! Benfica: Trubin, Aursnes, Otamendi, Silva, Dahl, Luís, Barreiro, Di María, Orkun, Schjelderup, Pavlidis.Chelsea: Sánchez, James, Badiashile, Colwill, Cucurella, Caicedo, Lavia, Palmer, Enzo, Neto, Delap.BENFICA - CHELSEA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?28 Haziran Cumartesi saat 23.00'te başlayacak Benfica Chelsea maçı TRT 1'den naklen yayınlanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:#FIFA Kulüpler Dünya Kupası#Benfica#Chelsea

685f9dac086465c9660c2c00.jpg

Geri
Üst Alt