Canlı Anlatım: Beşiktaş Lugano (Avrupa Ligi maçı)

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı Anlatım: Beşiktaş Lugano (Avrupa Ligi maçı) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı Anlatım: Beşiktaş Lugano (Avrupa Ligi maçı)
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2024 20:52Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Lugano'yu konuk ediyor. İlk karşılaşma 3-3 sonra ermişti. Rövanş mücadelesini haberimizden anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıUEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Beşiktaş ile Lugano kozlarını paylaşıyor. İlk mücadele 3-3 sona ermişti.CANLI ANLATIMİlk yarı oynanıyorBeşiktaş: 0Lugano: 0GollerİLK 11'LERBeşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Emirhan Topçu, Masuaku, Gedson, Al-Musrati, Rashica, Rafa Silva, Semih, ImmobileLugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Bislimi, Grgic, Mahmoud, Aliseda, Vladi, Steffen.BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?Mücadele Tüpraş Stadı'nda saat 21.00'de başladı. Karşılaşma EXXEN platformu üzerinden yayınlanıyor.

Müsabakayı Romanya Futbol Federasyonundan Radu Petrescu yönetiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Lugano#Muhtemel 11'Ler

66d019b85a50e9f695ac6cf6.jpg