• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı Anlatım: Fenerbahçe - Pendikspor maçı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı Anlatım: Fenerbahçe - Pendikspor maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı Anlatım: Fenerbahçe - Pendikspor maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Trendyol Süper Lig 29.haftasında Fenerbahçe ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi haberimizden anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıFenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor ile kozlarını paylaşıyor.CANLI ANLATIMİlk yarı oynanıyorFenerbahçe: 0Pendikspor: 0GollerİLK 11'LERFenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi, Krunic, Fred, Mert Hakan Yandaş, Cengiz, Tadic, Dzeko.Pendikspor: Erdem, Serkan, Murat, Welinton, Sequeira, Lusamba, Gökcan, Ndiaye, Halil, Umut, Thiam.FENERBAHÇE PENDİKSPOR MAÇI NE ZAMAN?Fenerbahçe Pendikspor maçı 19.00'da başladı. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe-Pendikspor Maçı#Fenerbahçe Pendikspor Maçı Ne Zaman#Fenerbahçe Pendikspor Maçı Hangi Kanalda

65ed5743ab52112e83a7e75e.jpg

Geri
Üst Alt