• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı anlatım: Flamengo - Bayern Münih (FIFA Kulüpler Dünya Kupası) Leroy Sane...

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı anlatım: Flamengo - Bayern Münih (FIFA Kulüpler Dünya Kupası) Leroy Sane... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı anlatım: Flamengo - Bayern Münih (FIFA Kulüpler Dünya Kupası) Leroy Sane...
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2025 23:01FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Alman devi Bayern Münih ile Brezilya temsilcisi Flamengo karşı karşıya geliyor.
Haberin DevamıAlman devi Bayern Münih ile Brezilya temsilcisi Flamengo, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda karşı karşıya geliyor.Canlı anlatımİlk yarı sona erdi...Bayern Münih 3-1 FlamengoGOL: 6' Eric Pulgar (KK), 9' Harry Kane, 33' Gerson, 41' GoretzkaİLK 11'LER Flamengo: Rossi, Wesley, Ortiz, Pereira, Sandro, Jorginho, Pulgar, Gerson, Arrascaeta, Araujo, Plata.Bayern Münih: Neuer, Laimer, Tah, Upamecano, Stanisic, Kimmich, Goretzka, Coman, Gnabry, M. Olise, Harry Kane.SANE YEDEK BAŞLIYORGalatasaray'ın Bayern Münih'ten bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve 1 Temmuz'a kadar Alman ekibinin formasını giymeye devam eden Leroy Sane ise mücadeleye yedek kulübesinde başlıyor.FLAMENGO-BAYERN MUNIH MAÇI HANGİ KANALDA?Flamengo-Bayern Münih maçı 29 Haziran Pazar günü saat 23.00'de başladı ve TRT 1 ekranlarında canlı yayınlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#FIFA Kulüpler Dünya Kupası#Bayern Münih#Leroy Sane

6861924eae11ba9b888c5ad4.jpg

Geri
Üst Alt