• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Canlı Anlatım: Hatayspor - Eyüpspor maçı

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 26

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Canlı Anlatım: Hatayspor - Eyüpspor maçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Canlı Anlatım: Hatayspor - Eyüpspor maçı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2025 15:05Süper Lig’in 30. haftasında Hatayspor evinde Eyüpspor’u ağırlıyor. Müsabakayı Spor Arena'dan anbean takip edebilirsiniz.
Haberin DevamıHatayspor, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Eyüpspor ile karşı karşıya geliyor.CANLI ANLATIMHatayspor 0-0 EyüpsporKarşılaşma henüz başlamadı...İLK 11'LERHatayspor: Bekaj, Kerim, Kilama, Burak, Cemali, Massanga, Görkem, Bamgboye, Boutabba, Joelson, Aboubakar.Eyüpspor: Berke, Claro, Robin, Umut, Melih, Yalçın, Emre Mor, Tayfur, Emre Akbaba, Ampem, Thiam.HATAYSPOR - EYÜPSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?Süper Lig’in 30. haftasında Hatayspor ile Eyüpspor'un karşı karşıya geldiği maç Mersin Stadı'nda oynanıyor.Saat 16.00'da başlayan karşılaşmayı hakem Burak Pakkan yönetiyor.Hatayspor - Eyüpspor karşılaşması beIN Sports 2 ekranlarından yayınlanıyor.TAKIMLARIN MAÇ ÖNCESİ LİGDEKİ DURUMULigde çıktığı 28 müsabakada 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşayan Eyüpspor, topladığı 44 puanla beşinci sırada.Haberin DevamıHatayspor ise ligde çıktığı 27 maçta topladığı 19 puanla 18. sırada yer alıyor.Eyüpspor, ligin ilk yarısında konuk ettiği rakibini 2-0 yenmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Hatayspor Eyüpspor Maçı#Hatayspor - Eyüpspor Hangi Kanalda#Süper Lig 30. Hafta

67f22c6a8254eec3982d9f99.jpg

Geri